Foto-exclusiv. Aroganță supremă pentru Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc! Au venit la cafenea cu jumătate de milion de euro!

Mihai Rosoiu / 10.03.2021, 11:16

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România se bucură din plin de perioada de pauză pe care o are. Vremea frumoasă din zilele trecute au scos-o pe Simona Halep din casă. Pentru că așteaptă rapelul la vaccinul anti-Covid-19, sportiva mai are timp de relaxare. Trecătorii au observat aroganța supremă pentru Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc.

Cei doi au convenit să meargă la o cunoscută cafenea și nu au făcut-o în stil mare. Îndrăgostiții au ajuns la o locație de fițe din București cu aproape jumătate milion de euro.

Aroganță supremă pentru Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc!

În mod surprinzător, Simona Halep și Toni Iuruc au venit separat la cafeneaua cu pricina. Fiecare cu mașina lui sau mai bine zis, fiecare cu bolidul lui de sute de mii de euro.

Duminică, spre seară, în parcarea cafenelei Fratellini, au poposit două mașini de lux. Din ele au coborât pe rând, Toni Iuruc și Simona Halep. Partenerul de viață al jucătoarei noastre de tenis a sosit la volanului unui Mercedes S500, care valorează 150.000 de euro. În schimb, Simona a ales un Bentley pentru escapada din zona de fițe a Capitalei. Bijuteria la volanul căreia și-a făcut apariția campioana noastră are un preț de 300.000 de euro.

Simona Halep si iubitul sau, Toni Iuruc, se joaca in vazul tuturor
Simona Halep si iubitul sau, Toni Iuruc, se joaca in vazul tuturor

La o socoteală simplă, ne dăm seama că cele două mașini pe care le-au folosit cei doi îndrăgostiți pentru a ieși la cafea valorează 450.000 de euro. Este cunoscută pasiunea Simonei Halep pentru mașinile puternice și scumpe, Bentley-ul fiind doar una dintre „bijuteriile reginei tenisului românesc”.

Simona Halep și Toni Iuruc, mai îndrăgostiți ca niciodată

Fotoreporterii Playsport.ro au obținut câteva cadre neobișnuite pentru cei doi. Deși toată România știe despre relația Simonei Halep cu Toni Iuruc, aceștia au fost surprinși rar în ipostaze tandre. De data aceasta, Simona și Toni nu au mai ținut cont de etichetă și s-au hârjonit în văzul tuturor.

Simona Halep a coborât din mașină cu un zâmbet larg pe față. Apoi l-a ciupit de braț pe iubitul său. Cei doi au continuat să se joace în văzul lumii, părând mai îndrăgostiți ca niciodată. De asemenea, jucătoarea de tenis din România a părut extrem de relaxată și fericită alături de cel care are o relație de câțiva ani.

Aroganța supremă pentru Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc a fost printre cele din urmă. Imediat după rapelul pentru vaccinul anti-Covid-19, Simona Halep își va relua programul normal. Sportiva a declinat invitațiile la două turnee importante din circuitul WTA, însă spre finalul lunii va fi prezentă la Miami.

Acesta va fi cel de-al treilea turneu oficial pentru Simona Halep în 2021. Primele apariții ale constănțencei au fost în Australia, iar acum va lua drumul Stetelor Unite ale Americii pentru a juca în circuit.