FOTO EXCLUSIV. Cu cine-și bea cafeaua Olimpiu Moruțan când nu e monitorizat de Gigi Becali. Imagini cu vedeta FCSB, chiar în apropiere de „bârlogul” patronului

Mihai Rosoiu 18.05.2021, 16:36

Cel mai „prețios produs” de export al FCSB în acest moment are o viață extra-sportivă exemplară. Atunci când nu are programat antrenament, Olimpiu Moruțan își petrece timpul liber într-un mod civilizat și simplu. Dacă vă întrebați cu cine-și bea cafeaua Olimpiu Moruțan când nu e monitorizat de Gigi Becali, noi avem răspunsul.

Fotografii Playsport.ro l-au reperat pe mijlocașul bucureștenilor zilele trecute. Culmea, în loc să se afle în localurile de fițe ale Capitalei, Moruțan a preferat compania unui coleg de echipă pentru o ieșire fulger.

Ovidiu Perianu, partenerul de cafea pentru Olimpiu Moruțan

Într-una dintre zilele trecute, Olimpiu Moruțan a ieșit să-și bea cafeaua în aer liber. Nu a ales centrul Capitalei sau vreun local de fițe din Herăstrău. Tânărul fotbalist a mers în Pipera. Aflat la un kilometru de casa lui Gigi Becali, patronul FCSB, localul respectiv a fost preferat de Moruțan pentru câteva zeci de minute de relaxare.

Alături de Olimpiu Moruțan s-a aflat un alt tânăr de perspectivă din lotul FCSB. Este vorba despre Ovidiu Perianu. Cei doi au mers la terasa cu pricina și au servit câte o cafea. În timpul petrecut la terasă, cei doi jucători ai FCSB au putut admira construcția în care investește Gigi Becali. Panorama oferită de terasa localului este una inedită. Din locul în care cei doi fotbaliști se aflau, se putea vedea perfect stadiul construcției bisericii ridicate de patron.

Din cafenea, direct la bancă

După ce și-au savurat „energizantul”, Olimpiu Moruțan și Ovidiu Perianu au mers la o unitate bancară din apropiere. După câteva minute petrecute acolo, cei doi tineri s-au despărțit. Moruțan a plecat la apartamentul oferit de club. O dovadă în plus că viața extra-sportivă a fosbalistului dorit de echipe tari din Italia sau Germania este una ireproșabilă.

În ultimele luni, numele lui Olimpiu Moruțan a fost vehiculat destul de des. Mijlocașul este pe lista mai multor cluburi importante din Europa. Trei echipe din prima ligă germană sau din Italia au început tatonările pentru transfer.

Criticat de Gigi Becali pentru ultimele prestații

De curând, Gigi Becali a declarat că până la finalul sezonului, Olimpiu Moruțan nu va părăsi FCSB:

Nu mă interesează niciun transfer. Vreau să iau campionatul și după aceea mai vedem. Deocamdată e inutil să vorbim despre plecarea lui Moruțan”, spunea șeful formației bucureștene.

Numai că după ultimele rezultate, șansele FCSB de a cuceri titlul național s-au diminuat considerabil. În opinia lui Gigi Becali, unul dintre vinovații pentru rezultatele slabe din ultima vreme ar fi și mijlocașul. Olimpiu Moruțan a fost criticat de patronul Gigi Becali, aceasta nefiind prima ieșire a lui Becali la adresa tânărului internațional de tineret.