FOTO EXCLUSIV. Cum a fentat Ilie Năstase autoritățile ziua în amiaza mare! Fără mască într-un centru comercial din Capitală

Simion Andrei / 18.10.2021, 10:40

Ilie Năstase a fentat autoritățile și a intrat fără mască într-un restaurant din zona de nord a Bucureștiului. Asta în ciuda faptului că pe lângă fostul mare tenismen a trecut cu puțin timp înainte și o patrulă de jandarmi. Cu toate că incidența din Capitală crește alarmant de la o zi la alta, „Nasty” a fost iertat de autorități și lăsat să își continue drumul.

FOTO EXCLUSIV. Ilie Năstase, surprins fără mască într-un restaurant. Cum a fentat autoritățile

La fel cum își fentează adversarii în meciurile demonstrative de tenis, așa a fentat Ilie Năstase și autoritățile din București. „Nasty” a ieșit ziua în amiaza mare la un restaurant preferat din zona mall Băneasa, pentru a-și servi binemeritata cafea. Doar că la coborârea din mașină, Ilie Năstase a uitat de un accesoriu extrem de important în zilele acestea. Masca de protecție, care în București este obligatorie inclusiv în aer liber. Incidența cazurilor din Capitală este de peste 16 la mie, iar situația devine mai alarmantă pe zi ce trece.
În ciuda acestor lucruri, Ilie Năstase și-a făcut drum către restaurantul preferat trecând chiar și pe lângă o patrulă de jandarmi. Norocul lui „Nasty” a fost că respectivii oameni ai legii mâncau în acel moment și ori s-au făcut că nu îl observă pe fostul tenismen, ori au trecut cu vederea abaterea din acel moment.
Astfel, Ilie Năstase a scăpat de un posibil nou clinci cu oameni ai legii. Sunt de notorietate scandalurile lui „Nasty” cu autoritățile.

Ilie Năstase a fentat autoritățile. A intrat fără mască într-un centru comercial
Ilie Năstase a fentat autoritățile. A intrat fără mască într-un centru comercial

VIDEO. Cum a fost pus la punct Ilie Năstase într-un bar de fițe. „Tu ești ăla cu gura mare?”. Cel mai spectaculos moment din cariera lui „Nasty”.

Ilie Năstase are încredere în alegerile Simonei Halep

Fostul lider ATP are o relație foarte bună cu Simona Halep. Cu toate acestea, Ilie Năstase a recunoscut că nu a știut de decizia campioanei României de a renunța la serviciile lui Darren Cahill. În același timp, „Nasty” a mărturisit în exclusivitate pentru PlaySport.ro că nu s-a pus problema ca el să o antreneze pe jucătoarea de tenis din Constanța.

Nu am știut nimic despre intenția Simonei de a se despărți de Darren Cahill. M-a luat puțin prin surprindere. Dar Simona Halep a dovedit că știe ce face. Cum nu știam, nici nu văd ce aș putea comenta. Însă nu se pune problema de a colabora. Nu am discutat cu ea pe tema asta și nici cu altcineva din anturajul ei…cred ca doar Simona știe cine va fi viitorul ei antrenor. Am încredere în alegerile ei!”, a mărturisit Ilie Năstase, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.