FOTO EXCLUSIV Incredibil! Care e primul lucru pe care l-a făcut Larisa Iordache după eliminarea de la „America Express”!

Andrei Alexandra 27.01.2023, 14:45

Larisa Iordache s-a întors în țară, după periplul prin America Centrală, din cadrul show-ul TV la care a participat. Fosta gimnastă a fost eliminată din cadrul emisiunii, după ce a făcut echipă cu fosta ei colegă, Diana Bulimar.

Ce a făcut Larisa Iordache la întoarcerea în țară. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Din haosul din Mexic, fosta gimnastă a revenit la haosul de pe șoselele din București. Larisa a avut parte de o perioadă agitată în cadrul show-ului „America Express” așa că nu a avut timp să aibă grijă de ea. De aceea, pentru fosta campioană, una din primele opriri a fost la un salon celebru de sprâncene, aflat în zona Primăverii. Larisa s-a deplasat la bordul bolidului de lux pe care îl conduce, dar nu a găsit niciun loc de aprcare în zona aglomerată. Fosta sportivă a profitat de lipsa de vigilență a unui paznic și a lăsat mașina în fața treptelor de la ASF.

Fosta sportivă a revenit tocmai după două ore, când s-a grăbit să se urce la volanul automobilului. Cu toate acestea, nu a mai scăpat de vigilența agentului de securitate. Acesta a certat-o pe Larisa pentru modul cum a parcat. Bruneta s-a scuzat și a părăsit locația.

Diana Bulimar și Larisa, out de la America Express

Fostele gimnaste Diana Bulimar și Larisa Iordache sunt primele concurente eliminate din show-ul „America Express – Drumul Aurului”. Ele au terminat pe ultimul poziție în cursa pentru ultima șansă, care s-a desfășurat în ediția de miercuri seara.

Astfel, cele două foste gimnaste, retrase prematur din activitate din cauza accidentărilor repetate, au părăsit competiția care are drept scop parcurgerea a nu mai puțin de 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Diana Bulimar și Larisa Iordache nu au făcut o dramă din această eliminare, ci au ținut să transmită că sunt recunoscătoare pentru experiențele trăite în acest concurs.

„A fost o adevărată aventură! Sunt lucruri pe care nu le poți simți si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite… Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi…

Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut. V-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici”, a transmis Diana Bulimar prin intermediul Instagram.

De asemenea, pe aceeași rețea de socializare, Larisa Iordache a scris: „Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam”.

Urmăriți Playsport.ro și pe