Toți o dau aproape căsătorită, dar Larisa Iordache aruncă bomba despre relația ei: „Ne-am oferit libertate”

Catinca Giosanu 30.08.2023, 15:11

Larisa Iordache a făcut o nouă serie de dezvăluiri incendiare. Antrenoarea în vârstă de 27 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Chiriță și toți o dau aproape căsătorită, dar ea nici măcar nu a fost cerută de soție.

Larisa Iordache, despre relația cu Cristian Chiriță

Larisa Iordache a făcut noi declarații din intimitatea relației cu Cristian Chiriță. Fosta mare gimnastă a României a recunoscut că așteaptă momentul în care va fi cerută în căsătorie, pentru că nu i s-a întâmplat să fie pusă în fața unei asemenea situații. Ea a subliniat că, deși toată lumea vorbește că este căsătorită cu iubitul ei, nu a fost niciodată cerută de soție.

Multipla campioană la gimnastică este conștientă că cererea trebuie să vină într-un moment în care relația decurge foarte bine și partenerul știe exact ce vrea să facă cu viața sa, dar se așteaptă să fie luată prin surprindere.

Nu sunt cerută în căsătorie. El se gândește la chestia asta… Așa a părut, dar nu e adevărat. Lucrurile sunt grăbite de unii, dar încă nu s-a întâmplat momentul ăsta. Niciodată nu am fost cerută în căsătorie, până acum. Cred că acel moment e unic pentru o femeie.

Ca să fiu sinceră, aștept momentul. Dar vreau să fiu surprinsă. Și el este un om cu care vreau să conviețuiesc, să am o relație frumoasă, sănătoasă și lină. Dar nu ne-am grăbit cu absolut nimic și asta cred că ne-a ajutat foarte mult. Ne-am oferit libertate unul altuia. Cum vrem aceleași lucruri, de acolo vine compatibilitatea.”, a explicat Larisa Iordache despre căsătorie, potrivit celor de la fanatik.ro.

”Nu aș putea să trec peste asta”

Multiplă campioană la gimnastică, medaliată olimpică, mondială și națională, Larisa Iordache a spus care este lucrul peste ce nu ar putea să treacă niciodată într-o relație.

Nu accept minciuna. Cred că sunt un om căruia să îi spui orice ai în cap. Nu aș putea să trec peste ea. Nu îmi place infidelitatea, indiferent dacă este vorba de intenție, la nivel psihic. Orice altceva se poate rezolva.”, a mai spus fosta mare gimnastă a României, conform sursei citate mai sus.

Sportiva visează să devină mamă

Antrenoarea de la Dinamo visează să aibă o familie numeroasă. Ea își dorește să aducă pe lume doi copii și să adopte unul.

Îmi doresc o familie frumoasă, vreo 2 copii și îmi doresc și să adopt unul. Mă gândesc să-mi găsesc bărbatul ăla care să-și dorească acest lucru. Și bărbatul ăla care să iubească ce a ales…că în ziua de azi sunt foarte multe tentanții.”, spunea Larisa, în urmă cu ceva timp, conform aceleiași surse.

Urmăriți Playsport.ro și pe