FOTO EXCLUSIV. Imagini rare cu George Copos. Cum a ajuns să arate fostul patron al Rapidului după ce a divorțat

Marian Cărăvan / 16.03.2021, 16:44

George Copos, fostul patron al echipei de fotbal Rapid, are prezențe tot mai rare în spațiul public. Experiența trăită în spatele gratiilor l-a făcut să își revizuiască total viața. A fost surprins pe străzile Capitalei. Este una dintre rarele apariții publice ale lui Copos. E într-o formă excelentă. Playsport vă oferă fotografii în exclusivitate cu fostul patron al Rapidului.

Una dintre rarele apariții ale lui George Copos. E într-o formă excelentă

De când s-a retras din fotbal, George Copos are apariții tot mai rare în spațiul public. Iar când o face, se remarcă prin prestanță. Fan declarat al mașinilor BMW, fostul patron al Rapidului nu se dezminte nici de această dată. La aproape 68 de ani, pe care îi va împlini pe 27 martie, George Copos arată că e într-o formă excelentă. Una dintre rarele apariții publice ale lui Copos, surprinsă de fotoreporterii Playsport. Se pare că divorțul de soție i-a priit, că a trecut cu bine peste acel moment.

În 2018, la trei ani după ce fusese eliberat condiționat din închisoare, a decis să divorțeze de Cristina Copos. Fostul patron al Rapidului a fost condamnat în 2013 la trei ani și opt luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. Dar nu aceasta a fost cauza divorțului. Gurile rele spuneau că George Copos își înșală soția cu secretara sa, o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el. Cu toate că a pozat mereu în familist convins, în timp s-a dovedit că bârfele erau reale. Omul de afaceri care a condus Rapidul timp de 21 de ani avea o relație cu Elena Stoica, o tănără asistent manager. Cei doi au împreună o fiică, Maria.

După eliberarea condiționată din închisoare, Copos a părăsit vila în care a locuit cu soția sa și s-a mutat cu amanta într-un apartament luxos din cartierul construit de Ion Țiriac. După pronunțarea divorțului de Cristina, cu care a fost căsătorit vreme de 35 de ani, George Copos și-a transformat amanta în soție.

Recent, George Copos a anunțat că va face o investiție masivă, în ciuda situației dificile, cauzată de pandemie.

Una dintre rarele aparitii publice ale lui Copos
Una dintre rarele aparitii publice ale lui Copos

Cu George Copos patron, Rapidul a câștigat două titluri de campioană

George Copos a ajuns patronul Rapidului în anii 90, iar efectele prezenței sale s-au văzut imediat. A condus clubul de lângă Podul Grant 21 de ani, perioadă în care gruparea alb-vișinie și-a îmbogățit considerabil palmaresul. În a doua jumătate a anilor 90, Copos dădea o adevărată lovitură de imagine, aducându-l pe banca tehnică a echipei pe marele Mircea Lucescu. Cu Il Luce la timonă, Rapidul a câștigat campionatul în 1999, un titlu așteptat de 32 de ani în Giulești. În acea perioadă, fanii giuleșteni îl comparau pe patronul Rapidului cu cel al marelui AC Milan, Silvio Berlusconi.

„George Copos, cine ești / Berlusconi din Giulești! / Cu Lucescu la echipă / Nici de Milan nu ni-e frică”, erau scandările frecvente ale fanilor Rapidului.

Tot cu Mircea Lucescu pe bancă, Rapidul câștigase în anul precedent Cupa României, după o finală cu Universitatea Craiova (scor 1-0).

Cel de-al doilea titlu al Rapidului din „era Copos” a fost cucerit în 2003, cu Mircea Rednic antrenor. În perioada în care George Copos era patronul Rapidului, alb-vișiniii au mai cucerit de trei ori Cupa României și de patru ori Supercupa României.