FOTO Fabulos! Un miliardar chinez a cumpărat o echipă și și-a trimis pe teren fiul obez de 125 de kilograme. Bărbatul de 35 de ani era la debut!

Bordei Radu / 18.05.2021, 20:41
FOTO Fabulos! Un miliardar chinez a cumpărat o echipă și și-a trimis pe teren fiul obez de 125 de kilograme. Bărbatul de 35 de ani era la debut!

Fabulos! Un miliardar chinez a cumpărat o echipă și și-a trimis pe teren fiul obez de 125 de kilograme. Iată că se poate mai rău și decât în Liga 1. Nici măcar Gigi Becali nu a ajuns să facă așa ceva. Nu degeaba finanțatorul celor de la FCSB *pretinde că un patron face totul la o echipă.

Are un exemplu bun și în China. Acolo unde un om de afaceri, milionar, și-a cumpărat un club, doar ca să își facă toate poftele. Proprietarul celor de la Zibo Cuju își îndeplinește toate fanteziile la echipă.

Fabulos! Un miliardar chinez a cumpărat o echipă și și-a trimis pe teren fiul obez de 125 de kilograme. Bărbatul de 35 de ani era la debut!

Suporterii grupării din liga secundă chineză s-au bucurat când au fost preluați de He Shihua, un om de afaceri potent financiar. Aceștia sperau ca acesta să investească și să aducă echipa pe prima scenă a fotbalului asiatic. Când colo, omul de afaceri avea alte planuri. Acesta dorea să își îndeplinească fanteziile de a fi fotbalist. Așa că, în ciuda vârstei înaintate mai intră în primul 11, acolo unde și-a și luat numărul 10.

Din fericire, aparițiile lui sunt destul de sporadice, așa că suporterii nu trebuie să îl vadă pe teren foarte des. Din păcate, aceștia se confruntă cu o altă problemă grea…la propriu. Este vorba de fiul patronului, care nu are voie să lipsească deloc din echipă. Acesta iese mereu în evidență, dar nu pentru realizările sale ci pentru faptul că are o greutate considerabilă: 126 de kilograme. Mai mult acesta este executantul tuturor fazelor fixe, de la cornere la penaltiuri.

Antrenorul nu are niciun cuvânt de zis, mai ales că omul de afaceri a salvat echipa de la faliment. Din păcate, strategia aleasă nu aduce roade. Echipa este pe ultimul loc în clasament. N-a reușit decât un punt în 5 meciuri și a marcat doar 2 goluri. Patronului nu îi place, acesta se distrează la fotbal

Fotbalul chinez într-o criză profundă

Dacă în urmă cu câțiva ani, campionatul chinez devenise un El Dorado pentru starurile din Europa, acum acesta este în mare criză. Problemele cu pandemia dar și măsurile luate de guvernul asiatic, au dus multe echipe spre faliment. Printre care chiar și campioana Jiangsu Suning, unde Olăroiu realizase o performanță deosebită.

Antrenorul român nu s-a bucurat însă de succes, din cauza managementului dezastruos al echipei. Olăroiu a recunoscut că a plecat cu un gust amar din China, unde nu s-a îmbogățit, dimpotrivă.