Cine este femeia în brațele căreia Toni Iuruc și-a găsit liniștea după divorț. Fericirea a durat doar 10 luni până a aflat cumplitul adevăr

Andrei Alexandra 10.09.2022, 07:14
Cine este femeia în brațele căreia Toni Iuruc și-a găsit liniștea după divorț. Fericirea a durat doar 10 luni până a aflat cumplitul adevăr

Toni Iuruc și Simona Halep urmau să facă, la data de 13 noiembrie 2022, cununia religioasă. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu un an, iar în toamnă ar fi trebuit să spună „Da” și în fața lui Dumnezeu. Zilele trecute, însă, a venit veste șoc. Simona și Toni au divorțat. Înainte de acest episod, bărbatul a mai suferit un șoc emoțional.

Momentele grele prin care a trecut Toni Iuruc înainte să o cunoscă pe Simona Halep

Toni Iuruc era căsătorit cu Simona Halep din luna septembrie a anului trecut, omul de afaceri fiind la a treia sa căsnicie.

Însă, înainte să o cunoască pe sportivă, Toni Iuruc a avut de o parte de o viață amoroasă plină de întâmplări neașteptate. Alături de prima sa soție, Alina, Toni Iuruc a format un mariaj solid și cei doi păreau ne dedespărțit. Totuși, tânăra, care era un fost model de top în România, era o fire mai petrecăreață și la un moment dat a început să frecventeze cluburile de noapte în lipsa lui Toni Iuruc. După mai multe nopți pierdute, Alina a ajuns să fie acuzată de Toni Iuruc de faptul că l-ar fi înșelat și, în cele din urmă, cei doi au divorțat.

La scurt timp după ce s-a separat de prima sa soție, Toni Iuruc și-a găsit din nou liniștea, de data acestea în brațele unei tinere pe nume Liana. Alături de aceasta din urmă a avut o relație de aproximativ doi ani, după care a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie. Însă, dacă pe parcursul relației nu au fost probleme întrei ei, atunci când au devenit soț și soție lucrurile s-au complicat.

Toni și Liana au fost căsătoriți doar zece luni de zile, după care, la fel ca în cazul primului mariaj, bărbatul și-a acuzat partenera de viață de infidelitate.

Doar că, de data aceasta, Toni Iuruc avea și o dovadă importantă. La momentul divorțului, Liana era însărcinată în cinci luni de zile, iar copilul nu ar fi fost al lui Toni Iuruc. De altfel, el a solicitat și un test de paternitate la acea vreme, lucru care nu a făcut decât să îi confirme așteptările.

„Și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui”

În urmă cu un an și jumătate, sursele Playsport au aflat câteva detalii din finalul mariajului dintre Toni Iuruc și Liana. Tânăra a făcut tot posibilul să nu se ajungă la divorț, însă actualul partener al Simonei Halep a fost de neclintit la acel moment.

„El a făcut calcule și și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui. Și a avut dreptate pentru că a cerut test de paternitate, care a demonstrat că acel copil era al amantului.

Chiar dacă ar fi fost al lui, Toni ar fi avut grijă de fiul său, însă nu ar fi continuat mariajul, pentru că nu putea trece peste cele întâmplate. A iubit-o foarte mult pe Liana, a suferit enorm, mai ales că întreaga comunitate știa că nevasta îi punea coarne”, ne-au mărturisit surse din anturajul lui Toni Iuruc, care au ales să își păstreze anonimatul din motive lesne de înțeles.

Necazul lui Toni Iuruc nu s-a terminat, însă, aici. Conform legii, nou-născutul conceput în timpul căsniciei ia, automat, numele de familie al tatălui. Pentru a evita acest lucru, Toni Iuruc a fost nevoit să meargă la primărie și să declare pe proprie răspundere faptul că bebelușul nu este copilul lui și renunță la orice drept paternal.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe