Simona Halep a răspuns la marea întrebare. Toni Iuruc a rămas fără replică în momentul declarației

Catinca Giosanu 21.01.2022, 09:11
Simona Halep a răspuns la marea întrebare. Toni Iuruc a rămas fără replică în momentul declarației

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Toni Iuruc. Sportiva se află în Australia, acolo unde a câștigat deja primul ei trofeu din acest an, Melbourne Summer Set 1, şi unde participă la Australian Open 2022, competiție care se va încheia pe 30 ianuarie.

Simona Halep dă din casă

Simona Halep a purtat un dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA). Jucătoarea de la malul mării a vorbit despre planurile pe care le are în noul an, dar și despre viața personală.

Mats Wilander (57 de ani, de 7 ori campion de Grand Slam) a urmărit cu mare atenție meciul dintre Simona Halep și Beatriz Haddad. La finalul partidei, el a întrebat-o pe campioana noastră ce s-a schimbat pentru ea după căsătoria cu Toni Iuruc.

Te-ai măritat! A devenit căsnicia mai importantă decât tenisul? Te-a schimbat acest statut?”, a fost întrebarea lui Mats Wilander pentru Simona Halep, la Eurosport.

”A devenit căsnicia mai importantă decât tenisul?”

Fiica lui Stere Halep nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns sincer la întrebările septuplului campion de Grand Slam.

Nu cred că e atât de diferit după ce m-am căsătorit. Soțul meu este aici și mă susține. Mă simt fericită și în afara terenului și cred că asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Perioada de lockdown nu a fost prea confortabilă, dar acum viața mea e frumoasă.”, a spus Simona Halep.

”Sunt departe de locul 1”

Simona Halep a subliniat că obiectivul ei pentru 2022 este este să mai câștige un trofeu de Mare Șlem, nu să revină pe locul 1 WTA.

Am lucrat foarte mult în presezon, mă așteptam să joc bine. A fost un meci extraordinar astăzi, am simțit mingile, am simțit terenul. Am avut mare încredere și cred că am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi.

Încerc să fiu cât de bună pot. Văd lucrurile cumva diferit acum, a fost complicat pentru mine în pandemie, cu perioada de lockdown, “bulele”. N-a fost prea confortabil, dar acum viața mea e frumoasă. În tenis am făcut tot ce mi-am dorit, acum vreau să mă simt bine.

Evident că sunt motivată și câteodată mă și enervez pe teren. Dar sunt mai calmă, încerc să mă controlez din punct de vedere emoțional.

(Vrei să revii pe locul 1 sau să mai câștigi un Grand Slam?) Prefer Grand Slam-ul, sunt foarte departe de locul 1 (n.r. – râde). Voi munci în continuare și, dacă vine titlul de Grand Slam, m-aș bucura.”, a adăugat constănțeanca.

Urmăriți Playsport.ro și pe