FOTO. Fiica lui Gică Popescu face ravagii pe internet cu formele sale. În ultima postare a apărut într-un costum de baie minuscul

Moldoveanu Camelia / 02.07.2021, 15:24

Fiica lui Gică Popescu face iar furori pe rețelele de socializare. Maria Popescu s-a pozat într-un costum de baie minuscul care îi lasă la vedere formele de invidiat. Tânăra în vârstă de 20 de ani este cunoscută ca fiind o iubitoare a petrecerilor de fițe de la mare.

Fiica lui Gică Popescu face ravagii pe internet cu formele sale

Maria Popescu se bucură de o vacanță de lux alături de prietenii săi. Fiica lui Gică Popescu este plecată în Bodrum, acolo unde s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul. Tânăra are pe contul de Instagram mai multe poze sexy, însă de data aceasta a scos totul la vedere. Maria Popescu are o siluetă de model și pare că a luat din frumusețea de la ambii părinți. Tânăra are aproximativ 20 de ani și îi trăiește viața la maxim.

Tot pe Instagram se poate observa că este o amatoare a cluburilor. Ea postează destul de des poze de la petreceri și se poate vedea că optează pentru ținute scumpe, în ton cu moda.  Mai mult, pare să aibă o relație extrem de apropiată cu Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi fiindu-i văr.

Fiica „Baciului” este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, aceasta având peste 5.000 de urmăritori pe Instagram. Majoritatea fotografiilor din ultima vreme sunt făcute la Madrid, acolo unde tânăra studiază la una dintre cele mai celebre facultăți din Europa.

Câți bani primește lunar Maria de la tatăl său

Gică Popescu are o fată și un băiat, pe Maria și Nicolas. Cu toate că fiica fostului fundaș este mai mare cu trei ani decât fratele său, părinții nu fac diferențe în ceea ce privește suma de bani pe care le-o oferă lunar. Într-un apariție în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gică Popescu a mărturisit câți bani primește Maria lunar pe lângă taxa de școlarizare și chirie.

Eu nu am făcut niciodată comparație între copiii mei și copiii altora. Fiecare ne educăm copiii așa cum considerăm de cuviință. Nu fiecare trebuie să aibă aceleași așteptări de la copii.

Maria studiază la Barcelona are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea. Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a declarat Gică Popescu.