Ianis Hagi e marcat de sezonul pe care l-a avut la Rangers și acum vrea să scrie istorie în Liga Campionilor: „Nu voi uita cât voi trăi.”

Catinca Giosanu 30.06.2021, 19:42
Ianis Hagi e marcat de sezonul pe care l-a avut la Rangers și acum vrea să scrie istorie în Liga Campionilor: „Nu voi uita cât voi trăi.”

Ianis Hagi a revenit săptămâna aceasta la antrenamentele lui Rangers. După un sezon în care a câștigat titlul în Scoția și a fost desemnat cel mai bun pasator din campionat, fiul regelui fotbalului românesc și-a propus să atingă noi culmi. Acum vrea să scrie istorie în Liga Campionilor.

Ianis Hagi e marcat de sezonul pe care l-a avut la Rangers și acum vrea să scrie istorie în Liga Campionilor

Nu e de mirare că Ianis Hagi vrea să scrie istorie în Liga Campionilor. Tânărul mijlocaș e marcat de sezonul pe care l-a avut la Rangers și vrea să țintească cât mai sus. Internaționalul român a început pregătirile cu Rangers pentru noul sezon în care scoțienii revin în UEFA Champions League după o lungă așteptare.

Fiul lui Gheorghe Hagi a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit deschis despre sezonul istoric pe care l-a încheiat. Printre altele, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit ce obiective are pentru viitor. Declarațiile au fost făcute după ce ”playmaker-ul a marcat golul de 3-0 din victoria cu St Mirren. Acel succes a parafat câștigarea titlului cu numărul 55 pentru Rangers. Hagi a jucat un rol cheie pentru echipa lui Steven Gerrard într-un sezon în care nu a cunoscut înfrângerea și a întrerupt seria rivalilor de la Celtic”, se arată în articol.

„Nu voi uita cât voi trăi”

Ianis Hagi a surprins total prin afirmațiile pe care le-a făcut după victoria cu St. Mirren. Fanii au fost uimiți când au auzit că vrea să scrie istorie în Liga Campionilor.

”Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea. Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani. Abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.

E greu să găsesc cuvinte care să descrie acea stare, dar am simțit în primul rând ușurare. Când revăd fazele de la meciul cu St.Mirren, îmi dau seama că nu voi uita asta cât voi trăi. Dar cred că deși am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt mulțumit de pasele mele de gol.

Cele mai multe au venit când scorul era egal, sau când Rangers avea avantaj minim. Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine. Abia aștept și meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o altă provocare, sunt adversari foarte buni.”, a subliniat fiul lui Gică Hagi, conform Glasgow Times.

Urmăriți Playsport.ro și pe