FOTO. Fiica lui Ion Țiriac, o nouă apariție de infarct! Tânăra a purtat o lenjerie de noapte extrem de sexy

Moldoveanu Camelia / 02.12.2021, 22:42

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, face furori în ultima vreme pe rețelele de socializare. Tânăra s-a pozat de curând într-o lenjerie de noapte extrem de sexy. Imaginea este una cu adevărat de infarct.

Fiica lui Ion Țiriac s-a pozat într-o ipostază extrem de provocatoare

Ioana Țiriac a renunțat la blondul pe care l-a adoptat timp de mai mulți ani și a trecut în extrema cealaltă. Ce-i drept, brunetul o prinde de minune și contribuie la imaginea de divă extrem de hot. Tânăra își petrece mare parte din timp în SUA, însă a fost fotografiată de mai multe ori și în România, în compania tatălui ei, Ion Țiriac.

Cea mai recentă fotografie de pe Instagram a fiicei lui Ion Țiriac este una cu adevărat de infarct. Ioana s-a fotografiat sprijinindu-se de o masă unde se poate juca table, încăperea părând a fi un birou. Ea poarta o ținută neagră, care din fotografie seamănă cu o lenjerie de noapte extrem de sexy.

La fotografie i-a comentat chiar mama ei, Sophie Ayad, femeie cu care Ion Țiriac și-a împărțit viața timp de 9 ani (în perioada 1992-2001).

Ziua Recunoștinței fericită iubirea mea. Recunoscător și mândră că te am”, a comentat Sophie Ayad fiicei ei.

Jurnalista cu origini franceze și egiptene a vorbit la superlativ în urmă cu ceva timp despre fiica sa, dar și despre fostul partener de viața.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și știe ce vrea”, spunea ea Sophie Ayad.

Cu ce se ocupă Ioana Țiriac

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă sora lui Ion Ion Țiriac, tânără este aproape de familie și de afacerile pe care o să le moștenească. În 2018 Ion Țiriac a organizat în România „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii Country Club, complexul de lux unde majoritatea vedetelor merg să se antreneze. Evenimentul a fost unul de succes, asta datorită și Ioanei deoarece s-a implicat în tot ce a însemnat organizare.

Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.