FOTO: Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, apariție sclipitoare la 24 de ani! Ce mesaj superb a primit din partea Nadiei Comăneci

Ștefănescu Dragoș 20.07.2021, 16:25

Ion Țiriac a fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. După ce și-a încheiat cariera sportivă, Țiriac și-a dedicat timpul afacerilor. Ajuns la vârsta de 82 de ani, mliardarul se poate mândri și  cu copiii săi. Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, apariție sclipitoare la 24 de ani! Ce mesaj superb a primit din partea Nadiei Comăneci.

FOTO: Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, apariție sclipitoare la 24 de ani! Ce mesaj superb a primit din partea Nadiei Comăneci

Ion Țiriac este cunoscut de toată lumea ca un mare om de afaceri. Țiriac a fost înainte de toate un mare sportiv dar și un fantastic antrenor și manager al multor nume grele din tenisul mondial. Pe lângă partenerul său de dublu și prietenul Ilie Năstase, Ion Țiriac a antrenat și manageriat sportivi precum Guillermo Vilas, Mary Joe Fernandez, Goran Ivanisevic, Marat Safin, Boris Becker. Pentru mulți dintre ei Țiriac a fost mai mult decât un simplu antrenor și manager.

Ion Țiriac a cunoscut gloria în tenisul mondial mai ales în proba de dublu. Alături de bunul său prieten Ilie Năstase au format o echipă fantastică. Celebrul duo a câștigat turneul de la Roland Garros în 1970 și a mai bifat trei finale de Cupa Davis toate pierdute în fața echipei SUA. Spre deosebire de Ilie Năstase sau Bjorn Borg, care erau înzestrați cu un talent nativ deosebit, Țiriac a recunsocut că doar prin multă muncă a reușit să obțină rezultate. Tiriac rememorează cu nostalgie acea perioadă declarând:

A trebuit să accept din start că nu am fost înzestrat cu un talent la fel de mare ca Năstase sau Borg. A trebuit să muncesc mult mai mult și să mă antrenez mult mai mult decât acești tipi. De exemplu, dacă Năstase ar fi fost pe teren o oră și jumătate pe zi, eu mă antrenam șase ore”.

Ion Țiriac a rămas în memoria iubitorilor de tenis drept un excelent jucător de dublu. Dar și performanțele sale la simplu nu sunt de uitat. El a ajuns în top 10 mondial și a fost foarte aproape să-l învingă la Roland Garros pe marele Rod Laver. În cariera sa prodigioasă Ion Țiriac a câștigat 22 de turnee la dublu dar și 5 titluri la simplu.

Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Cu o carieră sportivă de excepție, cu afaceri de milioane de euro, Ion Țiriac se poate considera un om împlinit. Dar cea mai mare satisfacție a fostului sportiv sunt copiii săi. Fiica sa Ioana tocmai a împlinit vârsta de 24 de ani și a dorit să împărtășească evenimentul cu urmăritorii ei de pe Instagram. Tânăra a postat mai multe poze, iar  într-una apare înconjurată de buchete imense de trandafiri roșii. Supriza cea  mare i-a facut-o chiar legendara gimnastă Nadia Comăneci care i-a scris ”La mulți ani” la una dintre poze.