FOTO. Gest ireal al lui Lionel Messi la retragerea lui Sergio Aguero. Ce a apărut pe Facebook-ul argentinianului

Moldoveanu Camelia / 15.12.2021, 19:27

Copleșit de emoții, cu capul aplecat și plângând, Sergio Aguero a anunțat oficial că se retrage din fotbal. Colegul și prietenul său de la naționala Argentinei, Lionel Messi, nu a putut rămâne nepăsător la auzul declarațiilor făcute de fotbalist în fața suporterilor Barcelonei. Câștigătorul a șapte Baloane de Aur a posta pe contul lui de Facebook un mesaj ireal de emoționant, alături de care a adăugat mai multe fotografii.

Lionel Messi, mesaj emoționant la retragerea din fotbal a lui Sergio Aguero

Kun Aguero și-a anunțat retragerea din fotbal. La doar 33 ani, fostul super golgheter de la Manchester City este nevoit să pună punct carierei. Problemele cardiace, depistate după partida cu Alaves, l-au forțat pe atacant să ia această decizie.

Lionel Messi a postat pe contul lui de Facebook o serie de fotografii în care se află alături de Kun Aguero. Cei doi au reușit anul acesta, împreună, să aducă într-un final Cupa Americii în Argentina. Au fost colegi de echipă și sunt prieteni, fotbalul legându-i pentru totdeauna.

Practic, o întreagă carieră împreună, Kun… Am trăit momente foarte frumoase și altele care nu au fost așa, toate ne-au făcut să ne unim din ce în ce mai mult și să fim mai prieteni. Și vom continua să le trăim împreună în afara câmpului.

Cu marea bucurie de a ridica Cupa Americii în urmă cu atât de puțin, cu toate realizările pe care le-ai obținut în Anglia… Și adevărul este că acum doare foarte mult să vezi cum trebuie să încetezi să faci ceea ce îți place cel mai mult din cauza a ceea ce ce ai pățit. Cu siguranță vei continua să fii fericit pentru că ești o persoană care transmite fericire și cei care te iubim vom fi alături de tine. Acum începe o nouă etapă a vieții tale și sunt convins că o vei trăi cu un zâmbet și cu toată iluzia pe care o pui în toate.”

„ O să-mi fie foarte dor sa fiu alături de tine pe teren”

Mai ales după ce s-a întâmplat cu Christian Eriksen, la Euro, Aguero nu a mai dorit să riște. Doctorii i-au recomandat și ei să se oprească. Aguero a fost distrus, la conferința de presă. Fotbalistul a sperat până în ultimul minut, dar, din păcate, verdictul de care se temea a venit. Iar Aguero nu a mai avut de ales.

Toate cele bune în această nouă etapă!!! Te iubesc foarte mult prietene, o să-mi fie foarte dor sa fiu alături de tine pe teren și când ne vom reuni cu Națională !!! @Kun Aguero”, a scris Messi pe rețelele de socializare.

Cu toate că a fost o zi îngrozitor de grea pentru Aguero, fotbalistul Barcelonei și-a făcut timp să-i răspundă la mesaj lui Messi:

Te iubesc prietene”,  răspuns Aguero la postarea de pe Instagram în care Messi i-a transmis un mesaj extrem de emoționant .

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)