FOTO Ghinion uriaș pentru Budescu! Mijlocașul a fost scos pe targă în meciul FC Voluntari – Farul Constanța

Octavian Vasilescu / 02.04.2022, 18:35
FOTO Ghinion uriaș pentru Budescu! Mijlocașul a fost scos pe targă în meciul FC Voluntari – Farul Constanța

Mijlocașul Constantin Budescu (33 de ani) a fost scos pe targă în meciul FC VoluntariFarul Constanța. Ilfovenii primesc vizita Farului în a treia etapă din play-off-ul Ligii 1.

Budescu a părăsit terenul în minutul 34 al meciului FC Voluntari – Farul, fără să fie lovit de vreun adversar. „Magicianul” a încercat să trimită o pasă simplă, după care a călcat strâmb și s-a prăbușit pe gazon. Budi a acuzat dureri în zona tendonului de la piciorul stâng.

Budescu s-a accidentat în meciul FC Voluntar – Farul și a fost scos pe targă

Medicii au intrat imediat pe gazon, iar Constantin Budescu a fost scos pe targă. Mijlocașul Lukas Droppa (32 de ani) l-a înlocuit pe Budescu. Budescu nu a fost capabil să părăsească gazonul pe picioare, astfel că a fost urcat pe targă.

Conform primelor informații de la fața locului, se pare că Budescu a suferit o ruptură a tendonului de la piciorul stâng!

Constantin Budescu, scos pe targă în meciul Voluntari – Farul / Captură Digi Sport

Budescu mai are contract cu FC Voluntari până la vară

Budescu a fost transferat de FC Voluntari în perioada precedentă de mercato. Fostul mijlocaș de la Astra și FCSB a strâns până acum 10 meciuri oficiale în tricoul ilfovenilor. Budescu a marcat două goluri și a livrat o pasă decisivă pentru FC Voluntari.

Budi mai are contract cu FC Voluntari până la finalul acestui sezon, pe 3 iunie 2022. Dacă Petrolul va promova în Liga 1, sunt șanse mari ca Budescu să se întoarcă la Ploiești, la echipa sa de suflet.

Iată ce a spus Budescu recent, când a fost întrebat dacă va mai juca la FC Voluntari și în sezonul viitor:

Tot timpul m-am gândit la echipa mea, nu m-am gândit în alte părți. Nu am discutat acest lucru, este devreme, mai sunt multe meciuri de jucat, orice e posibil. Mai am contract până în vară și vedem atunci ce se întâmplă. Abia am venit de două luni și nu m-am gândit deocamdată”, a spus Constantin Budescu, înaintea play-off-ului.