FOTO. I-au căzut pantalonii în timp ce o trata pe Mihaela Buzărnescu. Momente hilare în Marea Britanie

Giosanu Catinca 04.06.2022, 11:10

O femeie a trecut printr-o situație absolut jenantă în urmă cu puțin timp, atunci când, o trata pe Mihaela Buzărnescu. Jucătoarea de tenis s-a prăbușit pe teren la turneul pe iarbă de la Surbiton (Marea Britanie). Fizioterapeuta i-a sărit imediat în ajutor, numai că i-au căzut pantalonii în timp ce o trata pe sportiva noastră. Momentul a stârnit hohote de râs!

Situație jenantă la turneul pe iarbă de la Surbiton

Mihaela Buzărnescu a abandonat în sferturile de finală ale turneului ITF pe iarbă de la Surbiton, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. Jucătoarea română de tenis a întâmpinat probleme când scorul era de 2-1 pentru britanica Jodie Anna Burrage în setul secund. Partida a fost întreruptă după o oră şi 25 de minute.

Buzărnescu (34 ani, 120 WTA), a şasea favorită a turneului, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fizioterapeuta a făcut tot ce i-a stat în puțință pentru a o ajuta pe jucătoarea noastră. Cu toate acestea, românca nu a mai putut evolua.

”A arătat tot la cameră!”

Întâmplarea face că femeia care i-a venit în ajutor Mihaelei Buzărnescu a rămas fără pantaloni în timp ce se ocupa de sportiva din România.

Fizioterapeuta care îi acordă îngrijiri medicale Mihaelei a arătat tot la cameră!”, a avertizat un fan al sportului alb pe Twitter.

Început de an dificil pentru Buzărnescu

Buzărnescu a fost foarte tristă din cauză că a trebuit să abandoneze meciul cu Jodie Anna Burrage. Ea nu a avut parte de prea multe bucurii în decursul acestui an.

Miki a avut ghinion atât în dragoste, cât și în tenis. Jucătoarea noastră s-a despărțit, recent, de Marco Dulca. Povestea de dragoste dintre cei doi a luat sfârșit în luna martie, fapt confirmat de decizia de a șterge de pe rețelele sociale fotografiile pe care le aveau împreună.

”Nu s-a gândit niciodată la retragere”

Tatăl Mihaelei spune că românca a făcut față unor probleme mult mai mari și că fiica lui nu se dă bătută atât de ușor.

În 2014 o supăra rău genunchiul. Avea dureri mari. Am fost la o mulțime de specialiști, de peste tot, incusiv la un medic de la Rolland Garros. Niciunul nu i-a putut pune un diagnostic. Nici la un medic renumit din Elveția nu am rezolvat nimic. I s-a spus doar că trebuie să se opereze, iar costurile intervenței chirurgicale erau de 13800 de franci elvețieni.

În cele din urmă, s-a operat la o clinică privată din România. Doar că la două săptămâni, a făcut geoflexiuni și a simțit iar dureri. Atunci a zis că gata nu mai poate. Dar niciodată nu s-a gândit la retragere.

Din cauza uzurii și a efortului, cartilagiile sale de la genunchi se tociseră. A făcut injecții cu plasmă, acid și multe alte proceduri. În anul 2017 nu mai acuza nicio durere. Și a început să joace, mai întâi la turnee mai mici, apoi la cele mai mari. La finalul lui 2017, din numărul 480, ajunsese în top 100.

La 29 de ani, a urcat în clasament și a primit premiul pentru cea mai rapidă ascensiune.”, a spus Mihai Buzărnescu, în exclusivitate pentru playsport.ro.