FOTO. Imagine horror cu operația suferită de unul dintre cei mai iubiți sportivi din lume

Moldoveanu Camelia / 27.06.2022, 16:09
FOTO. Imagine horror cu operația suferită de unul dintre cei mai iubiți sportivi din lume

Marc Marquez a fost operat de urgență după ce a suferit un accident grav în timpul încălzirii din etapa a doua a Campionatului Mondial de Moto GP. Pilotul Honda a ratat șanse de a se mai lupta pentru Marele Premiu al Indoneziei și s-a ales cu o cicatrice horror.

Marc Marquez a șocat cu imaginile horror postate pe rețelele de socializare

După ce a ratat tot sezonul 2020 din cauza accidentului grav suferit în etapa a doua a Campionatului Mondial de Moto GP, Marc Marquez a fost operat pentru a patra oară. Ibericul s-a fotografiat cu mâna bandajată, însă o parte din cicatrice a fost lăsată la vedere.

Imaginile horror cu urmele lăsate de intervențiile chirurgicale i-au îngrozit pe fani. Cu toate acestea, echipa Honda speră ca el să revină în circuit înainte de încheierea acestui sezon.

Între timp, Marc Marquez se bucură de vară și se relaxează la plajă alături de prieteni. Nici zâmbetul nu-i lipsește de pe buze, semn că recuperarea decurge bine. Când nu este alături de prieteni sau familie, sportivul este acompaniat de cei doi câini pe care îi adoră și cu care se mândrește mereu pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marc Márquez (@marcmarquez93)

Prima vizită medicală. Totul bine, continuăm”, a scris acesta într-un mesaj de pe Twitter.

A sărbătorit înainte de finalul cursei și a pierdut podiumul

Duminică, 6 iunie, a avut loc Marele Premiu al Cataloniei la Moto GP. Cursa a fost marcată de un incident uluitor, în centrul căruia s-a aflat pilotul Aleix Espargaro (32 de ani). Spaniolul a crezut că terminat cursa și a sărbătorit clasarea pe locul al doilea, fără să-și dea seama că mai are de parcurs încă un tur. Întreaga sa echipă a fost efectiv uluită, neînțelegând cum pilotul spaniol a putut face o asemenea gafă. În urma acestei greșeli colosale, Aleix Espargaro a fost depășit de Jorge Martin si Johann Zarco și a terminat cursa pe locul 5.

Cursa din Catalonia a fost dominată de Fabio Quartararo. Campionul mondial a pornit din poziția a treia de pe grila de start, însă a recuperat imediat ecartul față de primii doi piloți și a trecut în frunte. Francezul nu a făcut nicio greșeală până la final și a obţinut cea de a doua victorie din acest sezon. Astfel, Quartararo s-a distanțat la 22 de puncte în fața lui Aleix Espargaro, în fruntea clasamentului mondial.

Campionatul mondial de Moto GP continuă cu etapa din Germania.