Planul secret care produce o undă de seism în Premier League. Ce vor să facă echipele din Marea Britanie

Bădulescu Silvian 16.12.2021, 21:37
Planul secret care produce o undă de seism în Premier League. Ce vor să facă echipele din Marea Britanie

Situația devine critică în Premier League. Tot mai multe cluburi sunt afectate de noua tulpină a virusului, Omicrom. În ultimele zile, au fost amânate partide de fotbal ce ar fi trebuit să se dispute în cursul acestei săptămâni.

Pauză în Premier League?

Din cauza tulpinii Omicron, situația pandemică din Marea Britanie a crescut brusc. Miercuri, de exemplu, s-au înregistrat peste 78.000 de cazuri noi, un record negativ, precum și 165 de decese.

De asemenea, fotbalul este afectat de situația sanitară. În ultimele zile au fost amânate tot mai multe partide, ultimele două fiind Leicester – Tottenham, precum și Manchester United – Brighton Hove & Albion.

Conform BBC, Manchester United nu ar fi avut decât nouă fotbaliști disponibili pentru întâlnirea cu Brentford, de marți, care va fi reprogramată, precum și șapte pentru meciul care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, cu Brighton. În plus, partidele Southampton – Brentford, Watford – Crystal Palace și West Ham – Norwich, toate programate în weekend, au fost și ele amânate.

Cluburile din Premier League fac tot mai multe presiuni ca sezonul să ia o pauză, iar competiția să revină la jumătatea lunii ianuarie, din cauza situației sanitare precare. În acest moment, liderul competiției este Manchester City, cu 41 de puncte acumulate după 17 etape. Liverpool este pe locul doi, cu 37 de puncte, dar și cu un meci mai puțin de jucat. Podiumul este completat de Chelsea Londra, cu 36 de puncte acumulateîn 16 partide.

Premier League la Digi Sport, din 2022

Digi Sport a achiziționat drepturile de televizare ale campionatului de fotbal din Anglia. Astfel, din sezonul 2022-2023, acesta se va vedea pe posturile de televiziune Digi Sport. Aceștia au în portofoliu și celelalte patru mari campionate europene: Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și La Liga.

Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general.

Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS, potrivit digisport.ro.

Tot pe Digi Sport se pot urmări și confruntările din România: Liga 1, Liga 2 și Cupa României. Mai mult, în grilă se mai află și cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.  Bineînțeles că nici tenisul nu putea fi neglijat, astfel că Digi Sport 1,2,3 și 4 o să transmită în direct în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe