FOTO. Imagini rare din interiorul celui mai nou stadion de lux din București. Așa arată vestiarele arenei din Giulești

Bordei Radu / 05.01.2022, 08:50

Cel mai nou stadion din București așteaptă să fie dat în folosință. Rapidiștii nu mai au răbdare, vor să joace cât mai repede pe noua bijuterie din Giulești. Cu puțin noroc, vor putea evolua chiar în acest sezon. Ar fi un avantaj uriaș pentru echipa lui Mihai Iosif, în luopta pentru play-off.

După aproape doi ani de șantier, mai sunt de obținut doar avizele necesare și îndeplinit formalitățile necesare. Conducerea clubului speră ca birocrația românească să nu întârzie și mai mult momentul debutului pe noua arenă. Mai ales că stadionul arată foarte bine.

Cel mai nou stadion din București arată foarte bine. Pe ce bijuterie vor juca Săpunaru și compania. „Rapid se întoarce acasă”

Noul stadion din Giulești a fost construit prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), cu ocazia organizării unor partide de la EURO 2020 în București. Noua arenă a costat 39 de milioane de euro și are 14050 de locuri și are nivelul 4 de clasificare UEFA. Stadionul dispune de săli de sport, spații de cazare pentru sportivi, spații de alimentație publică, precum și spații administrative. Noua arenă are 570 de încăperi, 8 săli de antrenament, un minihotel, cu 14 camere duble, precum și de o pistă scurtă de atletism.

Giuleștenii de abia așteaptă să vadă atmosfera creată de fani pe noua arenă. Conducătorii și jucătorii sunt convinși că noul stadion îi va ajuta mult să își atingă obiectivele.

Rapid se întoarce acasă. De mult așteptam momentul acesta. Vedeți ce bijuterie avem. Ne bucurăm să preluăm acest stadion și sperăm că la meciurile organizate de Clubul Sportiv Rapid să fim cât mai mulți și să avem parte de performanță. Hai, Rapid!, a transmis președintele Daniel Niculae.

Rapidiștii pregătesc și transferuri spectaculoase pentru play-off. Ambiția lui Daniel Niculae

Rapid București negociază venirile lui Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa la trupa lui Mihai Iosif. Conform surselor Playsport, transferurile celor doi sunt rezolvate în proporție de 90%, urmând a fi finalizate în perioada imediat următoare și anunțate. Cei doi jucători nu mai intră în planurile lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, astfel că un transfer este văzut cu ochi buni de ambele formații.

Mihai Bălașa a fost trecut pe „lista neagră” a lui Reghe, alături de Pigliacelli, Vlădoiu, Ivanov, Fedele, Crețu, Căpățână, Gustavo, Vână și Roman. Prețul pentru care Mihai Bălașa poate părăsi formația de pe „Ion Oblemenco” este de 100.000 de euro.

Pentru Rapid ar fi două transferuri importante, doi jucători cu mare experiență, care pot întări lotul echipei. La fel ca în vară șefii rapidiști promit câteva mișcări importante și în această perioadă de mercato