FOTO Imaginile de la România – Muntenegru. Tricolorii au avut parte iar de o atmosferă de vis pe Giulești

Bordei Radu / 14.06.2022, 23:01

Tricolorii au parte, din nou, de o atmosferă ca la un meci mare pe Giulești. La fel ca la meciul cu Finlanda, arena Rapidului a fost umplută de suporterii naționalei. Aceștia au venit pentru a vedea dacă elevii lui Edi Iordănescu își vor lua revanșa în fața Muntenegrului.

Tricolorii au parte de susținere în Giulești. Fanii nu i-au lăsat nici pe furtună

Deși meciul a fost programat la o oră târzie și vremea a fost și ea potrivnică, fanii tot au luat cu asalt Giuleștiul pentru a vedea la lucru România lui Edi Iordănescu. Mai ales că tricolorii au întâlnit o națională care ne-a lăsat amintiri urâte, este vorba de Muntenegru. Jucătorii erau și ei încântați de atmosferă, care i-a ajutat la meciul cu Finlanda. Suporterii nu s-au dezmințit nici acum și Giuleștiul a fost din nou un stadion fierbinte.

Cei 11.657 de fani prezenți în tribune au creat o atmosferă de meci mare, au scandat în continuu și au aprins multe torțe. Din fericire, show-ul pirotehnci a rămas doar în tribună, nu au fost aruncate torțe pe gazon. Și meciul nu a fost întrerupt.

Tricolorii, fericiți și ei de atmosfera creată de suporteri, după meciul cu Finlanda

Decizia Federației de a duce meciurile cu Finlanda și Muntenegru în Giulești a fost una inspirată. Cu Finlanda, aportul fanilor s-a dovedit foarte important, în fața unui adversar dificil. Victoria din fața nordicilor li s-a datorat și lor, consideră tricolorii.

Vreau să le mulţumesc acestor minunaţi fani pentru că ne-au susţinut din primul până în ultimul minut. Nu este o atmosferă plăcută după o înfrângere. Mă bucur că am reuşit să trecem împreună peste acest moment, am fost o echipă. Am fost inspirat şi m-am dus pe minge la acea ocazie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu”, a spus Florin Niţă după România – Finlanda 1-0.

Este seara băieților, este meritul lor. Vreau să mulțumesc publicului. În ciuda momentului greu, au susținut echipa pe tot parcursul meciului, a declarat și selecționerul Edi Iordănescu, după succesul din fața nordicilor.

Și marele Gică Hagi a remarcat atmosfera.

Nota 10 pentru public, așa se face. Știu că e dezamăgire mare atunci când pierzi, nu mai vezi lumina de capătul tunelului, dar publicul i-a împins de la spate. Jucătorii trebuie să se simtă iubiți, să simtă că joacă pentru România. Ei își doresc să ne facă fericiți, să aibă succes. Pentru mine nu contează ce se întâmplă, contează ce vine. Trebuie să te uiți mereu înainte. Pe teren trebuie să fii reactiv, să vezi ce o să vină”, a spus Gheorghe Hagi, pentru Digi Sport.