FOTO. Îmbrățișare de mii de like-uri pentru Simona Halep după succesul de la Madrid. Imaginea a apărut pe contul ei de Instagram

Moldoveanu Camelia / 01.05.2022, 11:05
FOTO. Îmbrățișare de mii de like-uri pentru Simona Halep după succesul de la Madrid. Imaginea a apărut pe contul ei de Instagram

Simona Halep a avut parte de o îmbrățișare de mii de like-uri după meciul câștigat contra numărului 2 WTA, Paula Badosa. Campioana României s-a calificat în optimile turneului Mutua Madrid Open 2022.

Imaginea care a strâns mii de like-uri

După un 2021 extrem de greu, Simona Halep a ales să se antreneze la Mouratoglou Tennis Academy, în Franța. Campioana României și-a ieșit complet din zona de confort, după cum a recunoscut chiar înaintea meciului câștigat contra ibericei Paula Badosa.

Mutua Madrid Open 2022 este primul turneu în care Simona Halep și Patrick Mouratoglou s-au prezentat ca o echipă. După victoria contra numărului 2 WTA (6-3, 6-1), Patrick Mouratoglou a așteptat-o pe Simona Halep pentru a o felicita.

Clipele încărcate de emoție a fost imediat surprins de camerele foto și video. Antrenorul francez a postat pe contul lui de Instagram momentul în care și-a îmbrățișat eleva și a adăugat mesajul:

Acesta a însemnat mult. Mergem mai departe în optimile de la Madrid! 🤗”

Postarea a strâns peste 21.000 de aprecieri în aproximativ 12 ore. Nici mesajele de susținere și încurajare nu au întârziat să apară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Reacție neașteptată la finalul meciului Simona Halep – Paula Badosa

Sâmbătă, după ora 20:00, meciul Simona Halep – Paula Badosa a adus un adevărat spectacol la Mutua Madrid Open. Antrenamentele cu Patrick Mouratoglou și-au spus cuvântul, iar campioana României a învins-o pe iberica de pe locul 2 WTA fără prea mult efort.

La conferința de presă, jucătoarea de tenis din Spania și-a stăpânit cu greu lacrimile, potrivit AS.com. Badosa a recunoscut public supremația adversarei și a aplaudat meciul extrem de bun pe care l-a făcut românca la Madrid.

Sunt bine la umăr (n.r. ceruse un time-out medical pentru o durere), iar meciul… s-a văzut ce a fost. A jucat la un nivel foarte bun, bravo ei. A fost prima dată când am jucat împotriva Simonei.

A ajuns la toate mingile, a jucat foarte agresiv, cred că a făcut meciul perfect. Mie mi-au lipsit toate, de-asta am câștigat doar patru game-uri. Ea a jucat foarte bine, a servit foarte bine, a fost rapidă. Nu pot decât s-o aplaud, este o campioană”, a spus Paula Badosa.

Vendrán semanas mejores, 🇪🇸 @paulabadosa

Madrid siempre te recibirá con el mayor 👏👏👏👏@WTA | @WTA_Espanol | #MMOPEN pic.twitter.com/q9WsTRy5UI

— #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) April 30, 2022

După retragerea Igăi Swiatek, Paula Badosa era considerată principala favorită de la Mutua Madrid Open. Iberica a recunoscut că îi este foarte greu să piardă acasă:

„Nu e cel mai bun moment să vorbesc acum, nu sunt în cea mai bună stare. E greu să pierzi acasă… A fost o săptămâna grea, foarte stresantă, cu foarte multe lucruri care s-au întâmplat.

Asta este, trebuie să accept. Cred că am nevoie de o pauză de câteva zile. Trebuie să mă odihnesc puțin”, a declarat Paula Badosa.