Simona Halep, dezvăluiri din noua ei viață. “Nu m-am așteptat niciodată să fac asta!” Ce a ajutat-o să ia decizia finală

Moldoveanu Camelia / 30.04.2022, 15:43
Simona Halep, dezvăluiri din noua ei viață. “Nu m-am așteptat niciodată să fac asta!” Ce a ajutat-o să ia decizia finală

Simona Halep se află într-o nouă etapă a carierei și a recunoscut că nu și-ar fi închipuit niciodată că o să-și schimbe viața complet. Campioana României are un program extrem de strict și bine pus la punct datorită lui Patrick Mouratoglou. Dezvăluiri direct de la Mutua Madrid Open 2022.

Simona Halep a recunoscut: „Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată”

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) o va înfrunta pe Paula Badosa (24 de ani, locul 2 WTA), sâmbătă, în turul 2 al turneului WTA de la Madrid. Campioana României a învins-o în primul tur pe Shuai Zhang cu scorul de 6-2, 6-3.

Direct de la Mutua Madrid Open, Simo a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când se antrenează în Franța, la Academia Mouratoglou.

O zi de pregătire la Academia Mouratoglou arată astfel: la 8 și jumătate am început antrenamentul, ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac. M-am antrenat două, trei ore, pregătire fizică, fizioterapie pentru că am fost accidentată și am avut nevoie și după ce m-am recuperat să mă asigur că sunt rămân sănătoasă, apoi la sfârșit stretching, am făcut baie cu gheață, baie caldă…

E foarte profesionist totul, tot sistemul, foarte bine organizat. Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată.”, a mărturisit Simona Halep, potrivit GSP.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

„Nici nu-mi dădea prin cap așa ceva”

Simona Halep a recunoscut în mai multe rânduri că nu este o elevă comodă și că se deschide extrem de greu în fața oamenilor. Caracterul jucătoarei de tenis este unul puternic, motiv pentru care mulți ani a preferat să se antreneze singură, sau cu antrenor, în România. Aceasta deține chiar și un teren de tenis acasă, însă noua viața o fascinează.

Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow.

Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate”, a mai spus Halep.