FOTO. Îndrăgostiții Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, surprinși împreună pentru prima dată! Cum s-au dat de gol cei doi

Moldoveanu Camelia 23.06.2021, 19:58

Ups, s-au dat de gol! Îndrăgostiții Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, surprinși împreună pentru prima dată! Fotografiile care dovedesc faptul că cei doi își petrec timpul împreună, atât la antrenamentele jucătoarei de tenis, cât și în vacanțe.

Îndrăgostiții Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, surprinși împreună pentru prima dată!

Ion Ion Țiriac confirma în 2019 divorțul de fosta soție, Ileana Lazariuc. Anunțul a fost făcut, de fapt, la doi ani de la semnarea actelor în fața unui notar. Potrivit click.ro, Țiriac Junior n-ar fi suferit prea mult după despărțirea de mama celor doi copii ai săi pentru că a intrat imediat într-o relație cu Sorana Cîrstea. Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci aflându-se în tribune. Mai mult, era de notorietate printre apropiați faptul că cei doi îndrăgostiți își petrec vacanțele împreună de ceva vreme.

Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a spus o persoană apropiată celor doi potrivit sursei citate.

Tot în 2017, fiul miliardarului român posta o fotografie pe contul său de Instagram în care i-a scăpat un mic detaliu. Mai exact, aflându-se cu racheta de tenis în mână părea foarte implicat în jocul pe care îl avea, dat fiind faptul că de cealaltă parte a fileului se afla chiar iubita sa. Sorana Cîrstea poate fi observată în reflexia din spatele lui Ion Ion Țiriac. Este cunoscut faptul că, atât Ion, cât și Sorana, locuiesc în complexul Stejarii (deținut de Ion Țiriac), acolo unde este realizată poza.

Până în acest moment nu a mai apărut nicio fotografie în care cei doi să fie văzuți împreună. Acest lucru nu este de mirare, pentru că Țiriac Junior preferă să fie foarte secretos. Cu toate acestea, din 2017 și până în ziua de astăzi cei doi n-au negat dar nici n-au confirmat relația dintre ei. Și tăcerea are un răspuns, nu-i așa?! Poți vedea fotografia în galeria foto a materialului.

Vacanțe de vis împreună și o ascensiune vizibilă a jucătoarei de tenis

Și Sorana Cîrstea are pe contul de Instagram o fotografie în care se dă de gol. Aflată în Barcelona, în luna decembrie a anului 2019, jucătoarea de tenis a încărcat pe contul de Instagram o fotografie de pe plajă. Îmbrăcată destul de gros, dat fiind faptul că a ajuns în frumosul oraș iarna, dar cu ochelarii de soare pe ochi, i-a scăpat un mic detaliu. Lentilele mari și soarele strălucitor din Spania au făcut ca fotograful să se vadă în reflexia ochelarilor. Para a fi nimeni altul decât Ion Ion Țiriac, iubitul ei.

Se pare că relația cu fiul miliardarului român Ion Țiriac îi priește jucătoarei de tenis. În ultimii ani Sorana și-a schimbat complet aspectul fizic. Aceasta a slăbit foarte mult, înlocuind kilogramele în plus cu masă musculară. Frumoasa sportivă în vârstă de 31 de ani nu ezită să le arate fanilor cum se antrenează chiar în complexul în care locuiește, complex în care s-a mutat și Ion Ion Țiriac după despărțirea de Ileana Lazariuc. Vezi fotografia în galeria foto.

Antrenamentele împreună cu iubitul i-au adus și reușite pe plan profesional. Din 2013 și până în 2017, jucătoarea de tenis nu a mai avut nicio performanță notabilă. Abia în 2017 la Australian Open, a ajuns în optimile de finală. Sorana a jucat împotriva Garbine Muguruza, scor 2-6, 3-6. Datorită acestei reușite, Sorana a urca pe locul 58 WTA.

După succesul de la Australian Open, Sorana a fost eliminată în primul tur al turneului de la Taipei (Taiwan). Anul acesta a câștigat turneul de la Istanbul și pare că se află în cea mai bună perioadă a sa din ultimii ani. În acest moment ea se află pe poziția 45 WTA, cel mai bun loc atins fiind 21 mondial, pe 12 august 2013.

Urmăriți Playsport.ro și pe