FOTO. Invitați surpriză la nunta Simonei Halep. Vedetele Generației de Aur au petrecut alături de cea mai mare tenismenă a României

Moldoveanu Camelia 16.09.2021, 12:51

Generația de Aur s-a reunit la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Invitați numai unul și unul la cea mai importantă nuntă din România în 2021. Mirii au avut parte de o petrecere de lux la malul mării.

Vedetele Generației de Aur, invitați surpriză la nunta Simonei Halep

Fostul lider WTA, Simona Halep, s-a căsătorit miercuri cu prosperul om de afaceri Toni Iuruc. Petrecerea a avut loc în Constanța, la celebrul local de lux Fratelli. Printre cei 300 de invitați s-au numărat și vedetele Generației de Aur. Dacă despre Ilie Năstase știam deja că o să fie prezent la acest eveniment, el fiind cel care a dezvăluit data nunții, ceilalți au fost o adevărată surpriză.

Invitați numai unul și unul. Mai exact: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu și fosta jucătoare de tenis care a cucerit Roland Garros, Virginia Ruzici. La nunta campioanei noastre au mai participat și Marius Kalmar (cel mai bun prieten al lui Cristi Chivu), Mihai Popescu și Liviu Popescu.

Mai mult, Dan Bittman și Loredana Groza au cântat la acest eveniment dar au venit și în calitate de invitați. Amândoi au felicitat-o pe Simona Halep pentru pasul făcut și au rămas să se distreze pe muzica machedonească interpretată de formația Pindu.

Află de pe playsport.ro cine s-a împăcat chiar la nunta Simonei Halep. Au dat uitării torul și s-au bucurat împreună de marele eveniment.

Darren Cahill nu a putut fi prezent la marele eveniment

Chiar dacă nu se numără printre cei 300 de invitați, Darren este cu gândul și sufletul alături de campioana tenisului. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani i-a felicitat pe cei doi îndrăgostiți. Australianul a transmis un mesaj emoționant pe Twitter, la care a atașat şi mai multe fotografii de la nunta anului în România.

Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill pe contul său de Twitter.

Playsport.ro îți dezvăluie unde a dispărut Ilie Năstase în timpul nunții Simonei Halep cu Toni Iuruc. Gestul incredibil făcut de fostul lider ATP.

S-a aflat marele secret! Adevăratul nume al soțului Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani, iar miercuri au decis să se căsătorească civil. Dacă despre fostul lider WTA cunoaștem destul de multe lucruri, fiind mai mereu în lumina reflectoarelor, despre omul de afaceri nu se cunosc prea multe detaliu. Soțul campioanei noastre a fost mereu discret și s-a ferit să ofere declarații. În linii mari, până acum s-a aflat că este un om de afaceri machedon care a mai fost căsătorit de două ori.

În fața ofițerului de stare civilă, Toni Iuruc nu a mai putut să-și ascundă adevăratul nume. Se pare că soțul Simonei Halep se numește într-adevăr Iuruc, însă nu și Toni. Omul de afaceri se numește în buletin Iuruc Apostol Gabriel.

Iuruc Apostol Gabriel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Halep Simona?”, a fost întrebarea la care soțul tenismenei a răspuns afirmativ.

Urmăriți Playsport.ro și pe