Marilena Hagi l-a lăsat fără cuvinte pe Gică Hagi la nunta Simonei Halep. Apariție răvășitoare a soției „Regelui”

Moldoveanu Camelia / 16.09.2021, 09:09

Marilena și Gică Hagi au fost prezenți la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Doamna Hagi l-a lăsat fără cuvinte pe „Rege” la evenimentul unde au fost prezente multe nume importante din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Marilena Hagi, apariție memorabilă

Așa cum toată lumea s-a așteptat, printre invitații la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc s-au aflat și soții Hagi. Dacă pentru o parte dintre invitați nunta făcută miercurea era o noutate, Marilena și Gică Hagi sunt familiarizați cu astfel de obiceiuri deoarece păstrează și ei o parte dintre tradițiile machedonești.

Marilena Hagi l-a lăsat pe „Rege” fără cuvinte atunci când a fost gata pentru a merge la nunta anului în sportul românesc. Femeia cu care legendarul fotbalist este căsătorit de aproximativ 25 de ani a strălucit într-o rochie vaporoasă bej. Cu bucle lejere și un machiaj discret, Marilena Hagi și-a pus în evidență frumusețea și a atras toate privirile.

Gică Hagi nu s-a lăsat nici el mai prejos. De această dată l-am văzut într-un costum negru la care și-a asortat o cămașă clasică albă. Cu zâmbetul pe buze și vizibil cucerit de frumusețea soției sale, Hagi a ajutat-o pe Marilena să coboare din mașina de lux cu care au venit și s-au îndreptat spre local.

Se mărește familia lui Gică Hagi? Ianis și-a ales o iubită cu o moștenire impresionantă

Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl Elenei, este un om de afaceri din Constanța care deține afaceri în agricultură și construcții, potrivit cancan.ro. „Cuscrul” lui Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați machedoni din Constanța. Ianis se poate mândri cu o soacră superbă, Liliana Tănase fiind și foarte apropiată de fiica ei.

În 2019 Dimci Tănase (fratele Elenei) și-a botezat copilul la un local de fițe din Mamaia. Invitații au fost aleși pe sprânceană, numai unul și unul. Printre oaspeții importanță s-a aflat și familia Hagi. „Regele” s-a fotografiat la acel eveniment alături de Cătălin Măruță, care era acolo pentru a prezenta botezul nepoatei lui Dimciu-Palavoti Tănase.

„Socrul” lui Ianis Hagi este un om credincios, dovadă stă șiragul de mărgele (mătania) pe care îl ține în mână chiar în pozele de la eveniment. Astfel de mătănii „komboloi” pot fi observate și la un alt machedon foarte credincios, Gigi Becali. Ar mai fi de precizat că fratele Elenei Tănase s-a căsătorit și el cu o fată înstărită. Dimciu-Palavoti Tănase și Gică Apostol sunt socrii, cel din urmă fiind proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme din România, Tolil Company SRL.