FOTO. L-au prins pe Toni Iuruc în timp ce „călca pe bec”. Fostul soț al Simonei Halep nu a mai respectat nimic

Giosanu Catinca 28.10.2022, 20:07

Toni Iuruc, fostul soț al campioanei tenisului mondial Simona Halep, a trecut printr-un divorț dureros, dar încearcă să își revină. Omul de afaceri din Constanța s-a consolat cu achiziția unei noi mașini de lux.

Toni Iuruc, prins în timp ce „călca pe bec”

Toni Iuruc a luat mai multe decizii după ce a definitivat divorțul. Fostul soț al Simonei Halep a fost filmat într-o ipostază total neașteptată. Bărbatul a fost surprins la o terasă din centrul Bucureștiului. Omul de afaceri nu era singur, ci împreună cu un apropiat.

Paparazii susțin că fostul partener al sportivei din Constanța a ajuns acolo cu un bolid de lux pe care l-a achiziționat recent. Cei doi au servit masa, iar Toni Iuruc a fost văzut în timp ce se scobea între dinți. Afaceristul nu a ținut cont de faptul că în apropiere se aflau și alte persoane. El ar fi luat o scobitoare pe care ar fi folosit-o pentru a-și scoate resturile de mâncare dintre dinți, conform spynews.ro.

Ce gest a făcut omul de afaceri

Dacă Halep s-a operat la nas după divorț, afaceristul a simțit nevoia să își cumpere o mașină nouă, al cărei preț de listă sare de 115.000 de euro.

Omul de afaceri a fost văzut la volanul unui BMW 754 LE electric l-a scurt timp după ce s-a interesat de noul model de iPhone.

El ar fi cumpărat și o mochetă după ce a părăsit localul la care a servit masa împreună cu bunul său prieten.

Ce avere are, de fapt, Toni Iuruc

Toni Iuruc are 42 de ani și o avere cel puțin considerabilă. Fostul soț al Simonei Halep este cunoscut în București și Constanța ca fiind un prosper om de afaceri, implicat fiind în domeniul publicității și în cel al imobiliarelor.

Firma deținută de Toni Iuruc, care ar fi fost implicată și într-o campanie electorală pentru Sorin Oprescu, este falimentară și închisă de ceva vreme. Totuși, Iuruc s-a implicat în mai multe afaceri ale familiei fostului lider mondial.

Omul de afaceri din Constanța și Nicolae Halep, fratele Simonei, au înființat o firmă împreună. Domeniul principal de activitate ar fi ”restaurante”.

Urmăriți Playsport.ro și pe