FOTO. Max Verstappen își face cadou de 2 milioane de dolari după ce a devenit noul campion al Formulei 1

Giosanu Catinca / 14.12.2021, 12:54

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a reușit să îl învingă pe Lewis Hamilton la Marele Premiu de la Abu Dhabi și să câștige primul său titlu mondial. După lovitura dată în weekend, el va încasa mult mai mulți bani. Veniturile sale se vor mări substanțial. Astfel, că noul campion mondial de Formula 1 nu mai ține cont de preț atunci când vrea să își facă un cadou.

Max Verstappen, cadou de 2 milioane de dolari

Următoare achiziție pe care Max Verstappen intenționează să o facă costă în jur de două milioane de dolari. Pilotul a pus ochii pe un bolid care poate fi folosit atât în cursele de Formula 1, dar și pe drumurile publice, în mod legal.

Proaspătul campion mondial a investit deja o parte din banii câștigați în automobile de lux. Pilotul Red Bull are o colecție impresionantă de mașini printre care se remarcă mai multe modele de Aston Martin, dar și câteva mașini Honda. Cei de la AS au aflat că în perioada următoare Max Verstappen va achiziționa noul model Aston Martin Valkyrie, un hypercar estimat la 2 milioane de euro.

Mașina realizată de producătorul britanic împreună cu cei de la Red Bull Racing se află în stadiul de producție. Ea va fi lansată în doar 150 de exemplare, conform Automarket. Ca detalii tehnice, supermașina este un model hibrid, dotat cu un motor V12 Cosworth și 1155 de cai putere. Pentru realizarea unui singur model, fabricat exclusiv manual, este nevoie de cel puțin 2.000 de ore.

Cu cine a petrecut Verstappen după ce a devenit campion mondial

După marea victorie de la Abu Dhabi, campionul olandez a organizat o petrecere, la care au participat membrii echipei și apropiați.

Jurnaliștii britanici scriu că sărbătoarea a durat până în zorii zilei de luni. Max Verstappen și ai lui au așteptat decizia FIA, după contestația depusă de Mercedes. Imediat ce au aflat că olandezul este 100% campion mondial, au dat drumul la petrecere. Se pare că evenimentul orgaznizat de Verstappen a durat până luni, la ora 07:00 dimineața.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini cu Max Verstappen, alături de iubita sa, Kelly Piquet. De la petrecere nu au lipsit prietenii Stan Pex și Gianpiero Lambiase. Pilotul olandez s-a pozat și alături de celebra Geri Halliwell, fosta componentă a trupei Spice Girls. Aceasta din urmă este căsătorită cu șeful de la Red Bull, Chris Horner.