Primele reacții oferite de Max Verstappen și Lewis Hamilton după cursa nebună de la Abu Dhabi! Cei doi rivali s-au îmbrățișat

Olteanu Ștefan / 12.12.2021, 18:34

Max Verstappen și Lewis Hamilton au concurat cu titlul pe masă în Marele Premiu de la Abu Dhabi, iar învingător a ieșit pilotul olandez de 24 de ani. Verstappen l-a depășit pe Hamilton chiar în ultimul tur al cursei și a cucerit titlul de campion mondial în Formula 1.

Lewis Hamilton l-a îmbrățișat pe Max Verstappen după cursa de la Abu Dhabi. Gest de mare campion al britanicului

Lewis Hamilton a ratat șansa de a cuceri al optulea titlu de campion mondial în Formula 1, însă pentru câteva momente a lăsat rivalitatea la o parte și l-a îmbărțișat pe Max Verstappen.
Pilotul olandez de 24 de ani a cucerit primul său titlu mondial, după ce l-a depășit pe Hamilton chiar în ultimul tur al cursei.
Înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi, Hamilton și Verstappen erau la egalitate în clasamentul piloților, cu câte 369.5 puncte.

Îi felicit pe Max, el și echipa lui au făcut o treabă bună. Anul acesta am făcut o treabă bună, a fost un sezon dificil și sunt mândru de ce am reușit alături de echipa mea.

Am dat totul, n-am renunțat niciodată, toată lumea a muncit enorm. M-am simțit foarte bine în acest final de sezon, vreau doar să vă urez Crăciun fericit și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul următor”, a spus Lewis Hamilton, la scurt timp după ce l-a felicitat personal pe Verstappen.

Prima reacție a noului campion mondial din Formula 1

Max Verstappen a cucerit primul său titlu în Formula 1 și, de asemenea, a devenit primul olandez campion mondial în cea mai prestigioasă competiție organizată de FIA.

Este ceva incredibil! Nu știu ce să spun, a fost o nebunie! Îi iubesc pe toți cei din echipă, a fost ceva incredibil. A fost un miracol, am avut noroc pe final. Checo (n.r Sergio Perez) a condus incredibil azi, a fost un coleg nemaipomenit. Îmi iubesc echipa, vreau să lucrez alături de ei pentru tot restul vieții.

Este o nebunie! Obiectivul nostru în acest an a fost să câștigăm titlul mondial”, a spus Max Verstappe, la scurt timp după ce a câștigat cursa de la Yas Marina.

Bucuria lui Max Verstappen ar putea fi de scurtă durată. Se pare că oficialii FIA ar investiga o posibilă încălcare a regulamentului de către olandez. Toate detaliile sunt AICI.