FOTO. Mititelu Jr. a inaugurat super baza de pregătire a lui FCU Craiova. A costat 12 milioane de euro și ”Va fi cea mai tare din Europa de Est!”

Moldoveanu Camelia / 30.09.2021, 14:25

Mititelu Jr. i-a promis lui Adrian Mutu o bază de pregătire pentru FCU Craiova, cea mai tare din Europa de Est, și s-a ținut de promisiune. Oltenii au desfășurat deja primul antrenament în locul unde s-au investit 12 milioane de euro.

Adrian Mititelu Jr.: „Fără să fiu lingușitor. Nu am mai văzut așa ceva până acum”

Finanțatorul FCU Craiova anunța în această vara inaugurarea unei bazei de antrenament. Mititelu Jr. mărturisea la acea vreme că este ceva ce el nu a mai văzut până acum în Europa de Est, peste cea deținută de Bayern Munchen.

Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata. Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est!

Fără să fiu lingușitor, vreau să vă spun că o bază așa cum o să aibă Universitatea Craiova nu există în Europa! Nu am văzut până acum, una așa de mare și de dotată cum va fi această bază.”, mărturisea Adrian Mititelu Jr.

FCU, primul antrenament în noua bază din Bănie

Joi, pe pagina de Facebook oficială a FCU Craiova, a apărut anunțul deschiderii bazei „Football Park”. Acum, Adrian Mutu are 8 ha la dispoziție pentru a-și desfășura activitatea. Oltenii se pot bucura de: 4 vestiare, magazii, birouri, sală fitness, spa, restaurant și hotel.

🏡 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 intră de azi în noua casă!
De astăzi, investiția 𝗙𝗼𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗣𝗮𝗿𝗸 își deschide porțile pentru 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴.

📌 Baza este situată în vestul municipiului Craiova, pe Bulevardul Calea Severinului, în imediata vecinătate a magazinului Jumbo, pe o suprafață de 8 ha.

▶️ Noul complex fotbalistic reprezintă cea mai importantă investiție privată în infrastructura sportivă din Oltenia și, cu siguranță, se află printre primele investiții din România.

Parcul de fotbal cuprinde cinci terenuri de fotbal de dimensiuni normale, cu gazon natural și un teren sintetic tot de dimensiuni normale, două pavilioane administrative, cu dimensiunea de 1000 mp (4 vestiare, magazii, birouri, sală fitness, etc.), 120 de locuri de parcare.

ℹ Lucrările sunt finalizate în proporție de 90%, urmând ca până la finalul anului să fie încheiată această etapă de lucrări. De asemenea, urmează ca anul viitor să înceapă construirea unui campus, ce va cuprinde: un hotel de 200 de locuri, un restaurant și un centru SPA. La final, valoarea totală a investiției, incluzând și cele 8 ha de teren, va fi de peste 12 milioane de euro.

#Științasuntemnoi”.