Încă o lovitură pentru Mititelu. Războiul pentru marca „U”Craiova se poartă până la cele mai mici detalii

Giosanu Catinca / 27.09.2021, 21:42
Încă o lovitură pentru Mititelu. Războiul pentru marca „U”Craiova se poartă până la cele mai mici detalii

CS Universitatea Craiova a făcut un anunț care i-a bucurat pe fani în ziua meciului cu Dinamo. Clubul patronat de Mihai Rotaru are exclusivitate în a folosi numele „Ion Oblemenco” pentru stadionul din Bănie. Asta, spre nemulțumirea lui Adrian Mititelu Jr.

Cele două părți se află într-un conflict deschis. Luna trecută, Universitatea Craiova a făcut chiar și o plângere penală împotriva celuilalt club din oraș, U Craiova 1948.

Lovitură dură pentru Adrian Mititelu Jr.

Lia Olguta Vasilescu (46 de ani), primarul orasului Craiova, spunea în urmă cu o lună că arena din Bănie poartă titulatura „Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova” și nu „Ion Oblemenco”. Lucrurile au luat astăzi o nouă întorsătură.

Clubul lui Mihai Rotaru a transmis că a primit acceptul din partea familiei fostului mare atacant pentru ca stadionul să poarte oficial denumirea „Ion Oblemenco”.

𝐒𝐓𝐀𝐃𝐈𝐎𝐍𝐔𝐋 „𝐈𝐎𝐍 𝐎𝐁𝐋𝐄𝐌𝐄𝐍𝐂𝐎”, CASA ȘTIINȚEI PENTRU TOTDEAUNA!

Universitatea Craiova a obținut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când Știința este echipa gazdă. Familia legendarului „Tunar“ a încredințat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii „Campioanei Unei Mari Iubiri“ pentru toate competițiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova. Astfel, amintirea „Dumnezeului Oltenilor“ va rămâne vie la fiecare meci al „leilor“ de pe „Ion Oblemenco”!

„Familia Oblemenco este onorată să încredințeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca „Ion Oblemenco” pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Științei!“ – Clara Oblemenco”, au transmis reprezentanțiii clubului patronat de Mihai Rotaru.

U Craiova a dat în judecată echipa lui Mititelu

Tot luna trecută, U Craiova a dat în judecată FCU Craiova 1948 pentru că foloseşte, în diverse scopuri, denumiri ori însemne identice sau asemănătoare cu cele aparţinând mărcilor „Universitatea Craiova” ori „Ştiinţa Craiova”, mărci care aparţin CS Universitatea Craiova.

Scandalul dintre cele formaţii din Bănie seamănă cu cel în care sunt implicate Steaua şi FCSB. Nici clubul patronat de Gigi Becali nu apare în niciun act cu denumirea de „Steaua”, nici echipa patronată de el nu apare cu numele de ”Universitatea Craiova”.

Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament? Acolo pot să scriu și eu „Steaua București”. La Registrul Comerțului, la CIS, unde se numește așa? La cele două instituții, echipa se numește „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”. Păi și ce vi se pare, că e absurd în România să se întâmple acest lucru? Ce vi se pare așa anormal? Vi se pare anormal, scrie pe LPF treaba asta? Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa.”, spunea patronul U Craiovei 1948, la vremea respectivă.