FOTO. Pe ce plătesc 200 de lire sterline spectatorii cazați la corturile din Qatar. Au apărut imaginile cu micul dejun oferit de organizatori

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.11.2022, 23:22

Este deja bine cunoscut faptul că prezența la Cupa Mondială din Qatar necesită sacrificii financiare destul de mari pentru suporteri. Iar problema cea mai mare este reprezentată de faptul că, din ce se pare, condițiile puse la dispoziție de către organizatori nu se ridică nici pe departe la aceste costuri.

Fanii cazați în corturile din Qatar pe durata Cupei Mondiale nu au parte chiar de cea mai frumoasă experiență posibilă

Cu câteva zile înainte de startul competiției, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu spațiile de cazare puse la dispoziția fanilor deplasați în Qatar. Iar ele au părut destul de „rudimentare”. Practic, este vorba de niște corturi și containere amenajate pentru cazarea suporterilor. Iar aceștia sunt nevoiți să plătească circa 200 de lire sterline pe noapte.

Pe lângă faptul că nu sunt puse la dispoziție chiar cele mai bune condiții de cazare, fanii ajunși în Qatar au mai avut parte de o surpriză neplăcută. Ei se așteptau ca măcar micul dejun inclus în costul camerelor să fie de o anumită calitate. Au fost însă crunt dezamăgiți și de acest aspect.

Cei de la The Sun au publicat o fotografie primită de la un fan prezent în Qatar. În aceasta se poate observa faptul că micul dejun este format primit este departe de putea fi considerat unul consistent.

Micul dejun primit de fanii cazați la corturile din Qatar pe durata Cupei Mondiale de fotbal. Sursă: The Sun
Micul dejun primit de fanii cazați la corturile din Qatar pe durata Cupei Mondiale de fotbal. Sursă: The Sun

Reacțiile lor au fost pe măsură

În mod evident, oamenii au comentat în termeni foarte duri pe rețelele de socializare ceea ce se li se întâmplă în această perioadă. Toți au fost de acord că este inadmisibil să aibă parte de aceste condiții în condițiile în care achită câte 175 de lire sterline pentru fiecare noapte de cazare.

„Farsa din Qatar! Fanii de la Cupa Mondială primesc un mic dejun groaznic, cu o gogoașă, pentru aproape 200 de lire pe noapte”, a fost titlul celor de la The Sun, la care fanii au comentat în felul următor: „200 de lire sterline pentru a dormi într-un cort de plastic, în deșert, și pentru niște feluri de mâncare asemănătoare celor din avion?” / „Sincer, am crezut că au pus un cartof în cutie. Ulterior mi-am dat seama că e o brioșă” / „200 de lire pentru o noapte de cazare ca asta? Arată ca un pachet de prânz pe care îl primeam în excursiile de la școală”.

În acest timp, există și alți fani, ceva mai norocoși, care vor fi cazați pe un iaht în valoare de un miliard de euro, denumit „MSC World Europa”. El va găzdui circa 6.000 de persoane pe durata Cupei Mondiale. Inclusiv soțiile și prietenele fotbaliștilor naționalei Angliei vor rămâne acolo pe durata turneului final.

Sursă foto galerie: Twitter / World Cup Updates