FOTO. Poza care a incendiat internetul. O vedetă TV s-a lăsat imortalizată în vacanță, dar un detaliu a ieșit la suprafață

Giosanu Catinca / 29.06.2022, 22:01

Diletta Leotta aduce mereu controverse atunci când apare în ipostaze sexy, dar de data aceasta i-a băgat de tot fanii ei în ceaţă. Detaliul care i-a pus pe gânduri pe susținătorii blondinei.

Diletta Leotta, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare

Celebra prezentatoare TV a stârnit un val de controverse după ce a publicat o nouă fotografie pe contul personal de Instagram. Frumoasa jurnalistă s-a răsfățat într-o vacanță de lux. Ea a făcut plajă, a înotat, dar a făcut și surf, cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă.

Vedeta s-a fotografiat senzual pe o placă de surf, spre deliciul admiratorilor ei. Îmbrăcată într-un costum de baie decupat, jurnalista a fost surprinsă în timp ce era așezată pe o placă de surf în largul apei.

Prezentatoarea TV, acuzată că și-a editat pozele din vacanță

Diletta Leotta le-a arătat și fanilor de pe Instagram experiențele trăite în vacanță. Internauții au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri pe fanii vedetei.

Mulți nu cred că imaginea este reală, conform Corriere dello Sport. Unii sunt de părere că poza a fost editată nefericit. Alții spun că sub piciorul stâng al italiencei s-ar afla un colac de culoarea pielii.

Diletta nu este o jurnalistă de sport adevărată, așa cum înțeleg eu meseria asta. E mai mult o ‘showgirl’. E mai mult focusată pe show, eu nu am acest ADN. Dar nu am nimic împotriva ei. E o fată frumoasă, își urmează bine drumul ei, care e diferit de al meu.”, spunea Paola Ferrari, în urmă cu doi ani.

”În care univers e ok să editezi corpul?!”

De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost acuzate că și-au editat pozele pentru a-i impresiona pe cei care le urmăresc. De exemplu, Kylie Minogue a fost acuzată că și-a editat fotografiile astfel încât să aibă un posterior mai bombat.

Kim Kardashian a fost și ea criticată după ce a publicat imagini dintr-un pictorial. Internauții au observat că vedeta a editat imaginea faimosului fotomodel Tyra Banks, făcându-i zona taliei să arate mai plină, pentru ca ea să pară mult mai slabă decât este în realitate.

Corpul lui Tyra este perfect, iar această tentativă de photoshop este îngrozitoare și complet inutilă, dezamăgitoare.”, a scris, recent, unul dintre susținătorii fotomodelului de culoare, pe Instagram.

În care Univers este ok să editezi corpul lui Tyra într-o clonă a lui Kim?”, a fost reacția unui alt internaut.