FOTO. Prezentatoarea TV pe care o doresc toți fotbaliștii. S-a pozat într-un costum de baie minuscul

Giosanu Catinca / 27.06.2022, 18:16

Prezentatoarea italiană Diletta Leotta a plecat într-o nouă vacanţă exotică. Focoasa blondină se bucură de soare pe o insulă din Marea Tireniană. Reporterul a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, însă una i-a lăsat fără cuvinte pe fanii blondinei.

Diletta Leotta, imagini inedite din vacanță

Diletta Leotta este extrem de activă în mediul online. Superba blondină atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.

Prezentatoarea italiană se află zilele acestea în Insulele Eoliene. Focoasa blondă a postat o serie de fotografii care surprind peisaje de vis.

Jurnalista s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Diletta Leotta s-a pozat într-un costum de baie minuscul, iar fanii au fost uimiți să o vadă într-o asemenea ipostază.

Faimoasa blondină a fost surprinsă pe o placă de surf, purtând un costum de baie foarte decupat.

Celebra prezentatoare TV se menține într-o formă de invidiat. Dar puțini știu câte eforturi face vedeta pentru a arăta impecabil la cei 30 de ani ai ei. Blondina obișnuiește să facă în fiecare dimineață o serie de exerciții. Așa se explică faptul că este la fel de suplă ca în studenție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Buddyfit (@buddyfit)

De ce s-au despărțit Diletta Leotta și Can Yaman

Jurnalista sexy s-a iubit o perioadă de timp cu actorul turc Can Yaman. Relația celor doi s-a destrămat în urmă cu câteva luni.

Presa din Spania a scris inițial că Diletta Leotta a fost copleșită de insistența lui Can Yaman de a se căsători. Ulterior, s-a aflat că cei doi s-au despărțit din alte motive.

Jurnalista sexy a explicat într-o discuție cu prezentatoarea Silvia Toffanin care au fost motivele despărțirii. Prezentatoarea a spus că bărbatul mergea obișnuia să meargă foarte des la petreceri, iar ea avea nevoie ca actorul să îi acorde mai multă atenție, potrivit albawaba.com.

Nu am mai suportat din cauza atitudinii lui, a fost foarte greu.”, a declarat Leotta, conform sursei anterior citate.