VIDEO. Prezentatoarea TV care a înnebunit toți fotbaliștii, moment de magie cu mingea la picior

Moldoveanu Camelia 04.10.2021, 17:38

O prezentatoare TV a jonglat cu mingea îmbrăcată în rochie mini și cizme cu toc. Ea este cea mai sexy jurnalistă sportivă și i-a înnebunit pe fotbaliști cu aparițiile sale. Videoclipul a făcut deliciul publicului.

Prezentatoarea TV s-a filmat cu mingea la picior, rochie mini și tocuri

Diletta Leotta, prezentatoarea TV din Italia, s-a filmat în timp ce jongla cu mingea de fotbal. Imaginile au devenit virale, mai ales că aceasta și-a arătat calitățile fotbalistice îmbrăcată într-o rochie mini și purtând cizme cu toc. Momentul a avut loc în meciul Torino – Juventus, scor 0-1. Ea este considerată cea mai sexy jurnalistă sportivă din lume.

Videoclipul este postat pe contul ei de Instagram și a strâns în aproximativ o zi peste 450.000 de apreciezi. Frumoasa blondă are un corp de invidiat, pozându-se destul de des în costum de baie sau ținute sexy.  Cu toate că i-a înnebunit pe fotbaliști, Diletta Leotta este într-o relație cu Can Yaman, un actor născut în Turcia. Bărbatul este model, dar și avocat, fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume.

Giulia Diletta Leotta este o prezentatoare de televiziune italiană din Catania, Sicilia. În prezent, Leotta prezintă emisiunile din Serie A pentru DAZN din sezonul 2018–2019. Anterior, ea a prezentat jocuri din Serie B pe Sky Sport alături de Gianluca Di Marzio și Luca Marchegiani.

Ele sunt domnișoarele la care visează toți microbiștii

Kirsty Gallacher este una din cele mai cunoscute prezențe pentru iubitorii de Premier League. Jurnalista din Scoția visa să își facă un nume în lumea modei, dar nu a putut sta departe de marea ei pasiune. Este parte a SkySports încă din 1998 (anul în care România a jucat ultimul Mondial de fotbal), dar a lucrat și la show-uri ca 90 Minutes sau Soccer Extra.

Britt McHenry este o jurnalistă de peste Ocean. A jucat fotbal la nivel universitar apoi s-a apucat de jurnalism și acum activează la ESPN. Una din cele mai frumoase prezențe pe micul ecran este Marisol Gonzales, focoasa mexicancă. Aceasta a fost câștigătoarea unui concurs de miss, în 2003, iar acum lucrează pentru Televisa Deportes.

Tot de la ESPN vine și Jenn Brown, o prezentatoare foarte populară din America. Aceasta a câștigat și un premiu Emmy în cariera ei și a practicat atletismul la Universitatea din Florida. Jenn este o mare admiratoare a fotbalului american, de aceea s-a specializat pe rapoartele legate de NFL. Totodată, Jenn a acoperit, de-a lungul timpului, și evenimente de box și MMA.

Una din cele mai populare prezentatoare de sport din Marea Britanie, este Georgie Thompson. Aceasta este o prezență în multe domenii, nu doar în fotbal. A acoperit, printre altele, turnee importante de tenis ca US Open și Wimbledon, pentru Sky.

Urmăriți Playsport.ro și pe