FOTO: Prima iubire a Simonei Halep, „mesaj” subliminal pentru sportivă. Ce a făcut în Pipera e de neînchipuit

Simion Andrei / 20.05.2021, 10:27

Prima iubire a Simonei Halep a luat recent o decizie costisitoare în viața sa și a trimis un „mesaj” subliminal pentru sportivă. Este vorba despre Costa Sponte, fiul fostului oficial de la FCSB, Teia Sponte, cu care Simona Halep a avut o relație în urmă cu 5 ani. Costa Sponte este implicat în domeniul afacerilor și de-a lungul ultimilor ani a adunat o avere impresionantă. Cum și-a investit o parte din bani?

FOTO: Prima iubire a Simonei Halep, „mesaj” subliminal pentru sportivă. Ce a făcut în Pipera e de neînchipuit

Costa Sponte, prima iubire a Simonei Halep, a transmis un „mesaj” subliminal pentru sportivă. Costa Sponte a avut o relație cu jucătoarea de tenis în urmă cu mai mulți ani. El este fiul lui Teia Sponte, fost oficial la FCSB, partener de afaceri și bun prieten cu Gigi Becali.
La mai bine de 5 ani de când a rupt definitiv relația cu Simona Halep, acesta a luat o decizie neașteptată. La fel ca și tatăl său, Costa Sponte este implicat în domeniul afacerilor și a strâns o sumă impresionantă de bani de-a lungul ultimilor ani. Recent, el a decis să investească o bună parte din bani într-un adevărat palat din Pipera, unde se învecinează cu Gigi Becali.
Proprietatea lui Costa Sponte e de-a dreptul impresionantă, rivalizând cu construcția pe care Simona Halep și-a renovat-o recent în cea mai bogată zonă din București.

Costa Sponte, fostul iubit al Simonei Halep, și-a construit un palat de „milioane de euro” în Pipera. Sursa foto: Cancan
Costa Sponte, fostul iubit al Simonei Halep, și-a construit un palat de „milioane de euro” în Pipera. Sursa foto: Cancan

Proprietatea este evaluată la câteva milioane de euro

În anul 2019, la doar câțiva ani după despărțirea de Simona Halep, Costa Sponte s-a căsătorit cu o studentă de 20 de ani. Acum, cei doi locuiesc în impunătoarea vilă din Pipera. Construcția are mai multe etaje, deține și o piscină de lux, dar și un teren impresionant în împrejurimi. Potrivit Cancan, întreaga proprietate este evaluată la câteva milioane de euro.
Costa Sponte s-a făcut remarcat în ultimii ani prin mai multe investiții extravagante. Câteva dintre acestea au fost reprezentate de mașini de lux. Conform sursei citate, garajul omului de afaceri deține bolizi de aproape 500.000 de euro. Ultima bijuterie pe care a achiziționat-o Costa Sponte fiind un Lamborghini Urus, al cărui preț de catalog este de 350.000 de euro.

Costa Sponte conduce un Lamborghini Urus, a cărui valoare aproximativă este de 350.000 de euro
Costa Sponte conduce un Lamborghini Urus, a cărui valoare aproximativă este de 350.000 de euro

Poveste de dragoste cu Simona Halep

În urmă cu aproximativ 6 ani, Costa Sponte și Simona Halep au fost văzuți de mai multe ori împreună. Mai mereu, cei doi erau surprinși în ipostaze foarte apropiate. În presă s-a vorbit atunci despre o poveste de dragoste între cei doi, însă nici Costa Sponte și nici Simona Halep nu au făcut vreo declarație în acest sens.

Ulterior, totul s-a terminat între cei doi și fiecare și-a văzut de drum. Simona Halep s-a concentrat exclusiv pe cariera de tenis, reușind să câștige între timp și două turnee de Grand Slam: Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

Recent, un bărbat celebru din showbiz a pus ochii pe frumoasa Simona Halep. Dani Oțil nu s-a putut abține și a complimentat-o pe sportivă.

Simona Halep a început recuperarea la București, după accidentarea de la Roma. Obiectivul ei în acest an este să obțină medalie la Jocurile Olimpice.