FOTO. Primele imagini cu Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac împreună. Ce a făcut fiul miliardarului după eșecul iubitei sale

Moldoveanu Camelia / 11.01.2022, 15:25

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac au fost surprinși pentru prima dată împreună. Fiul miliardarului român a făcut un gest impresionant pentru a o consola pe jucătoarea de tenis. Imaginile vin de la Adelaide, Australia.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac sunt împreună în Australia. Gestul făcut de omul de afaceri pentru a o consola

Se vorbește de câțiva ani despre relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, însă nu s-au afișat niciodată până acum, în fața camerelor de filmare, împreună. Jucătoarea de tenis din România (38 WTA) a pierdut în fața numărului 51 WTA, Anhelina Kalinina, cu scorul de 3-6, 2-6.

După ce a fost înfrântă, Sorana Cîrstea a fost filmată în timp ce ieșea de pe teren și se îndrepta către staff-ul cu care se pregătește. Pe margine nu a putut fi trecut cu vederea un bărbat înalt, îmbrăcat într-un tricou alb, cu care sportiva a bătut palma și după a fost îmbrățișată. La o privire mai atentă ne putem da seama că este vorba chiar despre Ion Ion Țiriac. Se observă clar din imagini faptul că fiul lui Ion Țiriac încerca să-și consoleze iubita.

Sorana Cîrstea trebuie să se pregătească acum pentru Australian Open 2022, acolo unde se află pe tabloul principal. La primul Mare Șlem al anului o să participe și Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian sau Gabriela Ruse.

De ce nu apar nici măcar în fotografii împreună

Potrivit articolelor care au circulat prin presă în urmă cu mai mulți ani, Ion Ion Țiriac s-ar fi cuplat la scurt timp după divorț cu Sorana Cîrstea. Vestea despărțirii de Ileana Lazariuc a venit, după lungi speculații, în 2019, însă cei doi ar fi pus punct relației în 2017.

Cu toate că sunt împreună de mai mulți ani, cei doi nu apar niciodată în fotografii împreună. Se pare că Ion Ion Țiriac ar fi cel care a impus această regulă, dorindu-și o viață departe de lumina reflectoarelor după despărțirea de Ileana Lazariuc.

După ce sezonul turneelor în tenisul feminin s-a încheiat în 2021, Sorana Cîrstea a plecat într-o vacanță. Ea a postat o fotografie în pădure, iar la câteva zile distanță jucătoarea de tenis a surprins cu o altă apariție. Sori se afla într-o vacanță exotică unde s-a relaxat practicând sporturi nautice, vacanță din care a transmis un mesaj foarte important. Într-un fel s-au altul sportiva explică misterul din viața ei personală:

Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”.