FOTO. Rochia i s-a rupt în timpul unei emisiuni la tv la care participa o cunoscută sportivă. Totul a fost fotografiat

Catinca Giosanu 13.10.2022, 23:16

Maryse Mizanin este o cunoscută actriță canadiană, model și personalitate de televiziune. Ea a intrat în lumina reflectoarelor cu mai mulți ani în urmă.

Frumoasa blondină a avut parte de un incident extrem de neplăcut în timp ce sărbătorea ziua de naștere a soțului ei, The Miz (42 de ani).

Momente neplăcute pentru Maryse Mizanin

Fostul top model a rămas pe jumătate dezbrăcată la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a actualului ei soț.

Petrecerea a fost întreruptă de Dexter Lumis. Luptătorul în vârstă de 38 de ani l-ar fi atacat pe Miz și ar fi încercat să-l sufoce pe partenerul focoasei blondine.

Maryse i-a sărit în ajutorul soțului ei, dar americanul a făcut tot posibilul să o oprească. El ar fi împins-o, iar vedeta ar fi căzut cu fața în tortul soțului ei.

I s-a rupt rochia!

Jurnaliștii din străinătate titrează că celebra actriță s-a panicat și a fugit de pe scenă, dar a întâmpinat alte probleme în timp ce încerca să scape de atacatorul american. Ea a avut parte de un incident vestimentar. Concret, și-a agățat rochia, care s-a rupt chiar în dreptul sânilor.

Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi. Cei care au luat parte la întreaga scenă au avut grijă să imortalizeze partea ieșită la vedere.

A pățit-o în direct la TV

Maryse apare adesea alături de soțul ei Mike „The Miz” Mizanin.

Blondina în vârstă de 39 de ani are o mulțime de urmăritori pe Instagram. Peste un milion și jumătate de persoane îi urmăresc activitatea din mediul virtual.

Frumoasa vedetă obișnuiește să posteze fotografii atrăgătoare în bikini surprinse la piscină, care au strâns aproape 500.000 de aprecieri.

Urmăriți Playsport.ro și pe