FOTO. Scene șocante pe un teren de fotbal. Un antrenor a făcut infarct chiar când echipa sa a marcat

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 11:14

Antrenorul unei echipe de fotbal a făcut infarct în timp ce se bucura de golul înscris în ultimele minute de echipa lui. Incidentul a avut loc undeva în Egipt, în timpul celei de-a noua etape din Liga 2.

Caz șocant în Egipt

Al Magd și Al Zarka s-au întâlnit în etapa a noua din Liga 2 a Egiptului. Scorul a fost alb până aproape de finalul partidei. În al doilea minut de prelungiri, Saad s-a mobilizat și a înscris, spre marea bucurie a fanilor. Momentele de fericire nu au durat prea mult, căci la scurt timp după ce elevii săi au marcat, antrenorul gazdelor, Adham El-Selhadar, a suferit un infarct.

Tehnicianul a fost transportat de urgență la spital de către echipa medicală, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru el, informează The Mirror.

Moarte subită a tehnicianului a mișcat întreaga suflare sportivă. Numeroase cluburi de fotbal din Egipt au postat mesaje de condoleanțe pe paginile oficiale. În plus, El Magd a anunțat că urmează o perioadă de doliu în următoarele șase zile, și și-a suspendat următorul meci.

El Magd a anunțat șase zile de doliu național

El-Selhadar a fost un antrenor respectat în Egipt. De altfel, el a avut o carieră prolifică și ca jucător.

Într-un comunicat al lui Al Ahly se arată:

Căpitanul Mahmoud Al-Khatib, președintele clubului și membrii consiliului de administrație, deplâng cu mare durere și întristare antrenorul Adham El-Selhadar, fostul jucător Ismaily, care a încetat din viață joi, rugându-se Atotputernicului să-l acopere pe răposat cu marea lui milă și să intre în grădinile lui întinse.”

Și Ismaily a adăugat:

Consiliul de administrație Ismaily, condus de inginerul Yahya El-Komy, deplânge moartea lui Adham El-Selhadar, un star și fost antrenor al echipei, care a murit în urma unui atac de cord brusc, în urma meciului echipei sale, „El-Majd” Alexandria, din competitiile din liga a doua. În acest context, Consiliul de Administrație a declarat 3 zile de doliu pentru sufletul defunctului.”