FOTO. Show marca Marius Șumudică în tribune! Ce a putut să facă românul depășește orice imaginație

Olteanu Ștefan 29.11.2021, 12:52

Show marca Marius Șumudică, la ultima etapă din Turcia. Antrenorul român a fost eliminat în ultimele minute ale duelului Yeni Malatyaspor – Galatasaray, însă odată ajuns în tribune a făcut spectacol alături de suporteri. Șumudică a celebrat obținerea unui rezultat de egalitate cu formația Cim Bom, scor 0-0.

Marius Șumudică a făcut show! A luat în suporter pe umeri și a fluturat steagul echipei sale

Marius Șumudică a scos un egal mare împortiva echipei lui Moruțan și Cicâldău, iar la finalul meciului a făcut show în tribune.
Antrenorul român nu a reușit să termine duelul pe banca tehnică, fiind eliminat în minutele de prelungiri. Nebunia s-a declanșat în minutul 90, când de la margine s-au arătat nu mai puțin de 6 minute de prelungire. Marius Șumudică a început să trăiască meciul la o intensitate și mai ridicată, iar când a văzut că arbitrul întârzie să fluiere finalul, și-a pierdut cumpătul.
În minutul 90+7, Șumudică și-a ieșit din fire și a avut o reacție nervoasă la marginea terenului, intrând chiar și în suprafața de joc. Arbitrul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat direct cartonașul roșu tehnicianului român.
Din fericire pentru Șumudică, Yeni Malatyaspor a reușit să conserve rezultatul de egalitate, 0-0, deși fluierul final s-a auzit în minutul 90+9.
Aflat în tribune alături de suporteri, Marius Șumudică s-a dat în spectacol. A fluturat un steag uriaș al echipei și a luat un suporter pe umeri. Imaginile pot fi văzute în galeria foto a articolului.

Staff-ul lui Șumudică protestează: „A fost tratat nedrept!”

Marius Șumudică este din nou cap de afiș în Turcia, după ce a fost eliminat în duelul dintre Yeni Malatyaspor și Galatasaray din runda cu numărul 14 a Super Lig.
Șumudică venea după trei înfrângeri consecutive în campionat și presiunea de pe umerii săi era una uriașă. Mai mult, nici Galatasaray nu avea rezultate foarte bune în ultimele etape din campionat și duelul din runda cu numărul 14 se anunța a fi unul incendiar.
Așa a și fost, însă spectacolul fotbalistic a lipsit. După o primă repriză în care Yeni Malatyaspor a avut ocaziile mai mari, formația lui Marius Șumudică s-a retras și a încercat să apere rezultatul de egalitate.
În minutul 90+7, când a fost eliminat, Marius Șumudică a pătruns în suprafața de joc și a început să protesteze. Arbitrul a observat acest lucru și i-a acordat direct cartonașul roșu.
Decizia i-a nemulțumit pe cei din staff-ul lui Marius Șumudică, iar secundul Gabriel Mărgărit a protestat la final:

A trecut linia cu doar 20 de centimetri, dar a primit cartonaș roșu. Ne uităm la alte meciuri, alți antrenori trec și ei limita aceasta, însă ei primesc doar cartonaș galben. Șumudică a fost tratat nedrept”, a spus secundul lui Marius Șumudică.

Yeni Malatyaspor rămâne pe loc retrogradabil în Turcia. Formația lui Marius Șumudică este pe 17, cu 13 puncte după 14 meciuri jucate.

FOTO. Fata vulcanicului Marius Șumudică e o bombă sexy și se iubește cu un fotbalist!

Urmăriți Playsport.ro și pe