FOTO. Și-a revenit Anamaria Prodan după șocul divorțului! Ce poze a postat celebra impresară în urmă cu puțin timp

Moldoveanu Camelia / 12.10.2021, 15:36

Anamaria Prodan trece de la agonie la extaz de la o zi la alta. Impresara a transmis un mesaj cu subînțeles la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Impresara a revenit la vechile obiceiuri.

A schimbat tactica. Anamaria Prodan nu încetează să uimească

Laurențiu Reghecampf a anunțat duminică seara că a depus actele de divorț. Dezvăluirea a venit imediat după ce în presă s-a scris că antrenorul CSU Craiova așteaptă un copil cu actuala amantă. Cu toate că a negat până în ultima clipă, din sursele playsport.ro, Anamaria Prodan a fost pusă în temă, în urmă cu trei săptămâni, de către soțul ei că urmează să devină tată.

A urmat o postare pe Instagram cu un „mesaj de luptă”. Textul lung, cuprinzător și scris cu majuscule a fost însoțit de o fotografie veche cu magazinul Cocor din București, magazin pe care au apărut poze cu familia Prodan-Reghecampf.

LAURENTIU REGHECAMPF ESTE TATAL COPIILOR MEI SI ESTE SOARELE FAMILIEI NOASTRE CÂT TIMP TRAIM PE PĂMÂNT ! FOTOGRAFIA POSTATA SPUNE TOTUL ! SUNTEM MEREU LA ÎNĂLȚIME! COMENTARII SAU EXPLICATII NU EXISTA PT CA EL ,REGHE ESTE EROUL BĂIATULUI MEU ,REGHE JR ! NIMIC NU NE FACE SA L IUBIM MAI PUȚIN! DIMPOTRIVĂ ÎL IUBIM MAI MULT! DUMNEZEU NU LASĂ NIMIC SFÂNT SA DISPARĂ !PROSTIILE PRESEI GEN “LOVITURA PT ANAMARIA PRODAN” SAU PT FAMILIA PRODAN NU EXISTA PT MINE SI COPIII MEI! SATISFACȚIE NU VOM DA NIMĂNUI PT CA FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE MAI PUTERNICA CA NICIODATĂ IAR COPIII MEI AU CEL MAI PUTERNIC TATA DE PE MAPAMOND ! 💪❤️👍

La o zi distanță de la această postare, Anamaria Prodan lovește din nou. De această dată a revenit la vechile obiceiuri, adică la pozele în costum de baie. Se pare că sexy impresara vrea să transmită tuturor că ea se simte excelent și că a trecut peste vestea divorțului.

💪🎉🍾😜❤️”, scris Ana la postarea de pe Isntagram.

A aflat că un bun prieten va fi nașul copilului lui Reghecampf cu noua iubită

Mai mult, ea a fost „lăsată la greu” și de un foarte bun prieten, omul de afaceri Adrian Thiess. Potrivit Cancan, acesta va fi nașul de botez al copilului pe care Reghecampf îl va avea cu noua sa iubită, Corina Bilcon.

Informația a fost confirmată chiar de Adrian Thiess, omul despre care s-a vehiculat în trecut că dorea să investească la Dinamo. El a spus că ține în continuare la fel de mult și la Anamaria Prodan și la Laurențiu Reghecampf. Și a explicat că gestul pe care îl face pentru antrenor este unul firesc din punctul său de vedere.

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a spus Adrian Thiess sursei citate.