EXCLUSIV. Sarcina Corinei, iubita lui Laurențiu Reghecampf, ținută „la secret” de Anamaria Prodan. Când a aflat, de fapt, Bebeto că va avea un frățior

Moldoveanu Camelia / 11.10.2021, 12:51
EXCLUSIV. Sarcina Corinei, iubita lui Laurențiu Reghecampf, ținută „la secret” de Anamaria Prodan. Când a aflat, de fapt, Bebeto că va avea un frățior

Anamaria Prodan nu încetează să șocheze. Cum au stat lucrurile, de fapt, în „triunghiul amoros” Prodanca – Reghecampf – Corina Bilcon (Caciuc). Pentru că ce pare nu este mereu și realitatea, Bebeto nu a aflat din presă că o să aibă un frățior. Playsport a aflat jocul pe care impresara îl face în spatele imaginii pe care dorește să o lase.

A știu mereu totul! Anamaria Prodan a ținut „la secret” sarcina amantei lui Reghecampf

Totul a ieșit la iveală după mai multe luni în care subiectul „Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan” a fost o adevărată telenovelă plină de enigme. Impresara a negat în toată această perioadă faptul că soțul ei are o altă relație și vrea să depună actele de divorț. Chiar în urmă câteva zile, Anamaria Prodan a participat la Gala Performanței și Excelenței, eveniment la care a fost întrebată, printre altele, de motivul distanței fizice dintre ea și antrenorul CSU Craiova.

(Reporter: Cum e pentru tine la Bucureşti şi în Dubai, cât timp Reghe e la Craiova) Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice. Nu m-a afectat! Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece!”, a declarat Anamaria Prodan la sfârșitul săptămânii trecute.

Confirmarea că Anamaria Prodan nu dorește sau nu vrea să vadă realitatea a venit la distanță de câteva zile, când Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul final.

Din sursele playsport.ro, Anamaria Prodan a avut această declarație în ciuda faptului că Laurențiu Reghecampf a anunțat-o în urmă cu trei săptămâni că își dorește să divorțeze. Mai mult, antrenorul CSU Craiova a considerat că cel mai OK din partea lui ar fi ca actuala sa soție, în acte, să fie prima persoană care află că urmează să devină din nou tată. Dar cu altă femeie.

Pe scurt, Anamaria Prodan a fost anunțată de Reghe în urmă cu trei săptămâni că iubita lui, Corina Bilcon, este însărcinată.

„Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan atunci când a fost întrebată de sarcina amantei, potrivit Fanatik.

Joc „periculos” pe rețelele de socializare. Cum se folosește impresara de contul de Instagram al lui Bebeto

După o lungă perioadă în care Laurențiu Reghecampf nu a vrut să discute despre separarea de Anamaria Prodan, cu toate că s-a observat faptul că îi lipsește verigheta de pe deget, antrenorul din Bănie a spus „stop joc”. Dacă până acum impresara era cea care gestiona relația cu presa, Reghe a anunțat oficial divorțul:

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Reghecampf pentru cancan.ro.

În aceeași dimineață a apărut un mesaj dur pe contul de Instagram al lui Bebeto, fiul Anei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. „🖤ai murit pt mine 😔forever!”, a fost mesajul scurt. Însă, toată lumea se întreabă dacă aceste postări nu sunt scrise, de fapt, de Anamaria Prodan.

Potrivit surselor playsport.ro, Laurențiu Reghecampf Jr. (Bebeto) a aflat că urmează să aibă un frățior chiar de la tatăl său. Se pare că antrenorul CSU Craiova a purtat o discuție cu fiul său și i-a explicat tot ce se petrece. Bebeto și-a înțeles tatăl și nu a existat, de fapt, niciun moment de disensiuni.

Anamaria Prodan: „Undeva, tati s-a pierdut. Noi suntem el!”

Cu toate că Anamaria Prodan știe de trei săptămâni că soțul ei urmează să aibă un copil cu o altă femeie, nu încetează să nege totul în fața publicului de pe rețelele de socializare. La postarea șocantă de pe contul lui Bebeto, scrisă tot de ea, Prodanca a lăsat un mesaj uluitor:

Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia, loialitatea, respect ,onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT ! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !! Tu esti EL ! Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !! Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️”, a scris Anamaria Prodan la postarea fiului ei, Bebeto.

Declarație de război din partea impresarei Anamaria Prodan

Corina Bilcon locuiește în Craiova și urmează să-i dăruiască lui Laurențiu Reghecampf cel de-al treilea copil. Se pare că tehnicianul ar fi vorbit deja cu Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, pentru a le fi naș. Până la marele eveniment, Reghe trebuie să scape de căsnicia cu Anamaria Prodan.

LAURENTIU REGHECAMPF ESTE TATAL COPIILOR MEI SI ESTE SOARELE FAMILIEI NOASTRE CÂT TIMP TRAIM PE PĂMÂNT ! FOTOGRAFIA POSTATA SPUNE TOTUL ! SUNTEM MEREU LA ÎNĂLȚIME! COMENTARII SAU EXPLICATII NU EXISTA PT CA EL ,REGHE ESTE EROUL BĂIATULUI MEU ,REGHE JR ! NIMIC NU NE FACE SA L IUBIM MAI PUȚIN! DIMPOTRIVĂ ÎL IUBIM MAI MULT! DUMNEZEU NU LASĂ NIMIC SFÂNT SA DISPARĂ !PROSTIILE PRESEI GEN “LOVITURA PT ANAMARIA PRODAN” SAU PT FAMILIA PRODAN NU EXISTA PT MINE SI COPIII MEI! SATISFACȚIE NU VOM DA NIMĂNUI PT CA FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE MAI PUTERNICA CA NICIODATĂ IAR COPIII MEI AU CEL MAI PUTERNIC TATA DE PE MAPAMOND ! 💪❤️👍”, a fost mesajul Anei Prodan pe Instagram după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze.