FOTO. Simona Halep, întâlnire șoc într-un restaurant din București cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbizul românesc!

Moldoveanu Camelia / 10.12.2021, 13:06
FOTO. Simona Halep, întâlnire șoc într-un restaurant din București cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbizul românesc!

Simona Halep s-a întâlnit într-un restaurant de lux din București cu un dintre cei mai cunoscuți și râvniți bărbați din showbizul românesc. Jucătoarea de tenis mărturisit că i-a făcut „o plăcere” să se revadă. La rândul lui, șarmantul domn i-a trimis bezele pe Instagram.

Simona Halep: „O plăcere 🤗”

Campioana României a decis că anul acesta cel mai bine este să rămână alături de familie în pauza competițională. Pe lângă antrenamentele intense, menite să o readucă pe teren pregătită 100% pentru a reveni pe primele poziții din topul WTA, Simona Halep se bucură și de ieșirile alături de prieteni și cunoștințe.

Se pare că jucătoarea de tenis a ales să-și petreacă o seară la restaurant în compania lui Cătălin Botezatu. Cu toate că se afla într-o locație luxoasă pentru a lua masa, Simona Halep a optat pentru o ținută lejeră compusă din blugi și un pulover. De cealaltă parte, râvnitul bărbat din showbizul românesc a atras toate privirile într-un costum în carouri.

O plăcere 🤗 @catalinbotezatu1”, a scris Simona Halep pe Instagram la poza cu Cătălin Botezatu.

Designerul nu a ezitat să-și exprime aprecierea față de campiona României:

Mereu o plăcere sa întâlnesc un simbol al sportului internațional! Proud of you!🏆🏆🏆🏆”

La rândul lui, Cătălin Botezatu a postat aceeași fotografie cu Simona Halep, fotografie în descrierea căreia a adăugat următorul mesaj:

O minune a tenisului internațional!🏆🏆🏆🏆 @simonahalep”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Premieră pentru fostul lider WTA

Simona Halep se bucură în continuare de pauza competițională, însă a început deja să își organizeze traseul pentru sezonul următor și a anunțat că va participa în premieră la un turneu din SUA.

Este vorba despre Credit One Charleston Open, care va avea loc în statul Carolina de Sud, din SUA, în intervalul 4-10 aprilie.
Organizatorii turneului au primit cu mult entuziasm vestea că Halep va participa pentru prima oară la acest turneu și au făcut un anunț oficial prin intermediul rețelelor de socializare.

Este oficial. Simona Halep vine la Charleston! În 2022, fostul număr 1 mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam va juca în acest turneu pentru prima dată. Abia așteptăm să o primim în Lowcountry (n.r. – zona de coastă a Carolinei de Sud).

Jucătoarea din România a adunat în carieră 22 de titluri și a fost prezentă în TOP 5 WTA timp de 7 ani la rând, în intervalul 2014 – 2020. În 2021, ea s-a calificat în trei sferturi de finală, două semifinale și a ajuns în actul final la Transylvania Open. Simona Halep a încheiat anul competițional din postura de număr 20 WTA”, au scris organizatorii turneului de la Charleston, pe Twiiter.

Turneul de la Charleston, prevăzut în 2021 cu premii de 565.530 dolari, a fost câștigat ultima dată de Veronika Kudermetova (24 de ani – 31 WTA). Ediția din 2020, la care își anunțase prezența și  Halep, a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19. Meciurile sunt găzduite de arena LTP Daniel Island și se joacă pe zgură verde, în exterior.