VIDEO. Cum a ajuns Anamaria Prodan în centrul unui scandal în care a apărut și Cătălin Botezatu: „Nu au ele bani să mă cumpere”

Moldoveanu Camelia / 15.09.2021, 15:32
VIDEO. Cum a ajuns Anamaria Prodan în centrul unui scandal în care a apărut și Cătălin Botezatu: „Nu au ele bani să mă cumpere”

Anamaria Prodan a fost acuzată că a oferit mită. Impresara a ajuns în mijlocul unui scandal uriaș, însă Cătălin Botezatu lămurește totul. Ce s-a întâmplat, de fapt, într-o celebră emisiune și cum a procedat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Cătălin Botezatu a primit mită de Anamaria Prodan?

Interviu fără perdea oferit de Cătălin Botezatu. Celebrul creator de modă a vorbit despre mai multe episoade controversate din viața lui, printre care și celebra presupusă mită oferită de Anamaria Prodan. Mai exact, soția lui Laurențiu Reghecampf a fost acuzată că i-a dat bani lui Cătălin Botezatu pentru a o favoriza pe Andreea Tonciu, fina ei, în emisiunea „Bravo, ai stil!”. Multă vreme a planat această suspiciune asupra impresarei, existând un întreg scandal în jurul acestui subiect. Însă, Cătălin Botezatu a explicat cum au stat lucrurile de fapt. Întrebat la „40 de întrebări” dacă a încercat Anamaria Prodan să-i cumpere votul, acesta a răspuns:

Niciodată! M-am întâlnit în acest sezon în care s-a desfășurat emisiunea doar o singură dată, la decernarea unor premii, la care Anamaria Prodan s-a exprimat astfel: ”Ce mai face nebuna aia a mea?”. Atât! Niciodată nu m-a întrebat dacă e bună, dacă nu e bună, dacă face styling bun. Niciodată! Am susținut-o pe Tonciu pentru că a venit corect îmbrăcată. (…)

Nu, nu sunt de cumpărat, deși orice om are un preț. Dar în niciun caz Anamaria Prodan sau concurenta Tonciu nu ar fi putut face asta. Cost prea mult, crede-mă! (făcând din mână semnul banilor)”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Desingnerul a mai dezvăluit și ce avea voie să aibă Gică Hagi în perioada comunistă. Extravaganțele pe care el și „Regele” și le permiteau în ciuda regimului strict.

Reghe, pus într-o situație dificilă

Tot mai multă lume vorbește despre ruptura dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ieșind la iveală în ultima vreme mai multe fotografii cu femeile alături de care antrenorul CSU Craiova își petrece timpul. Cu toate că tehnicianul din Bănia refuză să mai comunice cu soția sa, blocând-o pe toate rețelele de socializare și comunicând doar prin mail ce ține de copii, sexy-impresara a găsit o metodă prin care să scape de amantă.

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare și a decis să apeleze la Instagram pentru a o îndepărta pe femeia care îi strică mariajul. Sperând că Laurențiu Reghecampf se află doar într-o etapă, într-o criză a vârstei de 40 de ani, cunoscuta impresară postează continuu poze cu el. Cu toate că imaginile sunt vechi, Reghe aflându-se tot timpul la Craiova pentru a-și antrena echipa, soția lui caută să-i supere amantă cu postările însoțite de mesaje lungi de dragoste.

Mai mult, Prodanca își etalează bijuteriile primite de la soțul ei ca și cum a fi primite de curând. În realitate, potrivit surselor playsport.ro, toate accesoriile de lux i-au fost oferite cadou înainte ca Laurențiu Reghecampf să-și dorească din tot sufletul să divorțeze. Cu toate se ține de acest plan de ceva vreme, până acum rezultate așteptate au întârziat să apară. Din păcate, divorțul este greu de evitat.