FOTO. Simona Halep s-a pozat alături de favoritul ei și a pus fotografia pe rețelele de socializare

Moldoveanu Camelia / 13.12.2021, 19:50

Simona Halep se pregătește intens pentru sezonul 2022, însă profită de vacanță și pentru a se bucura de prezența celor dragi. În cea mai recentă postare de pe Instagram, jucătoarea de tenis le-a arătat fanilor cine este noul membru al familiei și cel mai probabil favoritul.

Fotografie inedită cu Simona Halep și favoritul ei

În 2020, Simona Halep își achiziționa o casă în cartierul Primăverii din București. Locuința se afla într-o stare avansată de degradare la acea vreme, neavând nici măcar gard. În doar câteva luni, lucrurile s-au schimbat rapid și cea mai bună jucătoare de tenis din România a început renovarea. O simplă casă în zona Primăverii costă cât 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc.

După accidentarea suferită la Roma în acest an, accidentarea care a ținut-o multă vreme departe de competiții și a scos-o din Top 10, Simona Halep s-a mutat din complexul de lux Stejarii. Soțul ei, Toni Iuruc, terminase renovările și au decis atunci că este momentul să locuiască împreună în casa în care plănuiesc să-și întemeieze o familie. Familia este și motivul principal al alegerii acestei case, dat fiind faptul că zona Primăverii este una liniștită și sigură. La doi pași de palatul Simonei Halep locuiește chiar Președintele României.

Iar pentru că într-o casă nu ar trebui să lipsească animalele și pentru că Simona și Toni iubesc foarte mult câinii, ei și-au luat doi labradori superbi, Hachi și Benji. Campioana României a decis că este momentul să-și mărească familia, așa că noul membru patruped este Lessie. Fotografiile cu Lessie și Simona au făcut furori pe internet, sportiva fiind vizibil încântată.

Premieră pentru fostul lider WTA

Simona Halep se bucură în continuare de pauza competițională, însă a început deja să își organizeze traseul pentru sezonul următor și a anunțat că va participa în premieră la un turneu din SUA.

Este vorba despre Credit One Charleston Open, care va avea loc în statul Carolina de Sud, din SUA, în intervalul 4-10 aprilie.
Organizatorii turneului au primit cu mult entuziasm vestea că Halep va participa pentru prima oară la acest turneu și au făcut un anunț oficial prin intermediul rețelelor de socializare.

Este oficial. Simona Halep vine la Charleston! În 2022, fostul număr 1 mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam va juca în acest turneu pentru prima dată. Abia așteptăm să o primim în Lowcountry (n.r. – zona de coastă a Carolinei de Sud).

Jucătoarea din România a adunat în carieră 22 de titluri și a fost prezentă în TOP 5 WTA timp de 7 ani la rând, în intervalul 2014 – 2020. În 2021, ea s-a calificat în trei sferturi de finală, două semifinale și a ajuns în actul final la Transylvania Open. Simona Halep a încheiat anul competițional din postura de număr 20 WTA”, au scris organizatorii turneului de la Charleston, pe Twiiter.

Turneul de la Charleston, prevăzut în 2021 cu premii de 565.530 dolari, a fost câștigat ultima dată de Veronika Kudermetova (24 de ani – 31 WTA). Ediția din 2020, la care își anunțase prezența și Halep, a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19. Meciurile sunt găzduite de arena LTP Daniel Island și se joacă pe zgură verde, în exterior.