FOTO. Surorile Venus și Serena Williams i-au lăsat pe toți fără cuvinte când au apărut la premiera filmului „King Richard”

Moldoveanu Camelia 17.11.2021, 18:13

Surorile Venus și Serena Williams au făcut senzație pe covorul roșu de la premiera filmului „King Richard”. Jucătoarele de tenis au mers împreună cu familia pentru a vedea filmul inspirat din copilăria lor. Pelicula, care va rula în cinematografele din România începând cu data de 19 noiembrie, îl are în rolul de tată al celor două pe nimeni altul decât faimosul și îndrăgitul actor Will Smith.

„King Richard”, filmul despre copilăria surorilor Venus și Serena Williams

Filmul „Regele Richard: Crescând Campioni/ King Richard” este produs de Warner Bros și este inspirat din fapte reali. Pelicula scoate în evidență caracterul unui tată care a reușit să crească și să formeze două tinere sportive de succes.

În acest film, Serena Williams este interpretată de către Demi Singleton, iar Venus Williams de către Saniyya Sidney. Din primele date, producția are toate șansele să devină una de succes.

Venus și Serena Williams au i-au lăsat pe toți cei prezenți pe covorul roșu cu gurile căscate. Dacă Serena a optat pentru o salopetă mulată, sexy și decupaje provocatoare, Venus a preferat o rochie argintie cu o crăpătură adâncă.

Tatăl surorilor Williams a fost inspirat de managerul Simonei Halep

Richard Williams este interpretat de Will Smith, în regia lui Reinaldo Marcus. Tatăl celor două jucătoare de tenis și-a dorit ca fiicele lui să practice acest sport după ce a urmărit-o pe Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, câștigând un turneu la Salt Lake City.

Tatăl surorilor Venus și Serena Williams a avut o viață presărată cu nenumărate momente de cumpănă. În tinerețe, acesta a fost la un pas de moarte de mai multe ori din cauza evenimentelor neplăcute pe de străzile din Compton. El și-a văzut un prieten cum și-a pierdut viața într-un scandal, iar pe altul după ce o femeia l-a călcat cu mașina și a dat vina pe victimă. Richard Williams prezintă viața din Compton astfel:

Nu a fost nicio anchetă, nu a existat nicio mașină de poliție. Dar asta a fost viața. Am fost pe punctul de a fi ucis de atâtea ori!”

Filmul care a avut premiera la Teatrul Chinezesc de la Hollywood este descris astfel, potrivit cinemagia.ro:

Bazat pe o poveste adevărată, „Regele Richard: Crescând campioni” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe tenisul pentru totdeauna.

Urmărind o viziune clară a viitorului lor și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare. Filmul arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea.”

Distribuția filmului inspirat din copilăria surorilor Venus și Selena Williams

Will Smith – Richard Williams
Aunjanue Ellis – Oracene „Brandy” Price
Saniyya Sidney – Venus Williams
Demi Singleton – Serena Williams
Tony Goldwyn – Paul Cohen
Jon Bernthal – Rick Macci
Dylan McDermott – Will Hodges
Mikayla LaShae Bartholomew – Tunde Price
Danielle Lawson – Isha Price
Layla Crawford – Lyndrea Price
Andy Bean – Laird Stabler
Kevin Dunn -Vic Braden
Craig Tate – Bells
Vaughn W. Hebron – Monsta

Urmăriți Playsport.ro și pe