FOTO. Toni Iuruc a plecat de acasă! Soțul Simonei Halep a găsit o variantă de compromis pentru a face față tuturor îndatoririlor de afaceri

Giosanu Catinca / 06.11.2021, 08:47

Toni Iuruc este un soț foarte asumat și încearcă să îi fie alături Simonei Halep ori de câte ori are ocazia. Omul de afaceri nu dispune de prea mult timp liber, căci se ocupă în paralel și de afaceri.

Cum pandemia i-a lovit din plin pe investitori, soțul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros se dă peste cap pentru ca afacerile să-l mențină în zona de profit. De aceea aproape că nu mai are timp liber.

Toni Iuruc se împarte între turneele Simonei Halep și afaceri

Toni Iuruc se împarte între turneele Simonei Halep și afacerile care îi aduc profituri substanțiale lună de lună. Bărbatul pare că a găsit soluția salvatoare pentru a mulțumi pe toată lumea.

Omul de afaceri a fost surprins la o terasă din București, alături de un prieten. Cel mai probabil, cei doi s-au întâlnit pentru a discuta despre investițiile pe care soțul sportivei le plănuiește. Acesta și-a adus cu el și laptopul. Practic, și-a mutat biroul la terasă.

După ce i-a transmis ospătarului ce vrea să comande, Toni Iuruc a intrat direct în subiect, notează cei de la Cancan.ro. Interlocutorul l-a ascultat cu mare atenție, punctând, la rândul său, discuția cu părerile lui.

Unde a fost surprins soțul campioanei

Toni Iuruc și amicul lui au părut să aibă și altele de povestit, nu numai despre muncă. Reamintim că el a însoțit-o pe Simona Halep la turneul de la Cluj-Napoca, astfel că subiecte de discuție se puteau găsi ușor, mai ales că soția lui e campioană.

Faptul că Toni Iuruc i-a făcut galerie Simonei Halep la Transylvania Open a contat enorm pentru constănțeancă. Jucătoarea profesionistă de tenis a ajuns până în finală (2-6, 3-6 cu Anett Kontaveit). După aventura din Ardeal, Toni și-a reluat activitatea de afacerist la București, fiind dispus să discute oriunde despre investițiile pe care intenționeză să le facă. Iar restaurantul poate fi un loc numai bun unde se poate întâlni cu partenerii. Terasa de la Osho, din Primăverii, a fost aleasă de data aceasta de Toni Iuruc, acolo unde s-a așezat la masă alături de un bun prieten.

Între timp, Simona Halep se antrenează intens în Austria, acolo unde va participa la turneul de la Linz. Sportiva noastră va fi cap de serie numărul doi. Ea s-ar putea duela cu Emma Răducanu. Cele două au fost la un pas să se întâlnească la Transylvania Open, dar britanica a pierdut în sferturi.