FOTO. Unde își petrece Toni Iuruc serile. De când s-a căsătorit cu Simona Halep, cei doi merg doar împreună la evenimente

Giosanu Catinca / 04.10.2021, 08:48

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie la Constanța. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Proaspeții însurăței au fost surprinși weekendul trecut la o zi de naștere, într-un restaurant de lux din Capitală.

Simona Halep și Toni Iuruc au petrecut weekendul împreună

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, iar petrecerea de după cununia civilă a fost una cu fast, găzduind peste 300 de invitați. La eveniment au participat nume sonore din lumea sportului, precum Ilie Năstase, Gică Hagi sau Gică Popescu.

Relația dintre jucătoarea de tenis și omul de afaceri a fost intens mediatizată și toată lumea a așteptat ca cei doi să anunțe ziua în care se vor căsători. Simona Halep nu avea însă de gând să facă publică această informație. Cu toate acestea, s-a aflat din timp că marele eveniment va avea loc pe 15 septembrie. Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost cel care a dat-o de gol pe sportiva din Constanța de gol.

La câteva zile după cununie, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în lua de miere. Nu pentru mult timp însă! Sportiva de la malul mării a revenit în țară, pentru a se pregăti pentru turneele la care urmează să participe. Campioana noastră se antrenează intens, dar asta nu înseamnă că își neglijează soțul.

Cum au fost surprinși cei doi

Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși de paparazzi, weekendul acesta, la o locație de lux din Capitală. Fostul lider mondial purta o rochie roșie spectaculoasă și un machiaj natural, așa cum ne-a obișnuit. În ceea ce-l privește pe Toni Iuruc, omul de afaceri a ales să poarte un costum elegant, care să meargă perfect cu ținuta jucătoarei de tenis.

Fiica lui Stere Halep pare extrem de relaxată și, totodată, fericită atunci când se află în preajma soțului ei. Cei de la Spynews.ro au publicat câteva fotografii cu proaspeții însurăței. Cei doi au fost surprinși ieșind la o zi de naștere într-un restaurant din București. Sursa anterior citată susține că cele două vedete au fost la ziua de naștere a unei prietene.

Punctuali din fire, Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns printre primii la restaurant. Până au sosit ceilalți invitați, frumoasa sportivă a socializat cu persoanele prezente. Ulterior, cei doi soți și-au comandat câte ceva de mâncare. Simona Halep a savurat preparatele aduse, însă nu s-a abținut din a coversa cu cei prezenți la eveniment nici măcar în timpul mesei. În orice caz, vedeta era toată numai într-un zâmbet, semn că a avut parte de o seară minunată.