Fotografia împăcării la FC U Craiova 1948. Ce a făcut Marius Croitoru după conflictul cu Juan Bauza

Robert Zanfir 29.09.2022, 20:37
Fotografia împăcării la FC U Craiova 1948. Ce a făcut Marius Croitoru după conflictul cu Juan Bauza

Juan Bauza (26 de ani) și Marius Croitoru (41 de ani) s-au fotografiat împreună la o zi după ce jucătorul lui FC U Craiova a avut un gest sfidător la adresa antrenorului. Momentul tensionat s-a întâmplat în timpul partidei câștigate de echipa lui Adrian Mititelu cu Ripensia Timișoara, în playoff-ul Cupei României.

La Craiova pare că și-a băgat Becali coada. Juan Bauza a ripostat agresiv după ce a fost schimbat de Marius Croitoru, semn că discuțiile din ultima vreme nu i-au priit deloc vedetei lui Adrian Mititelu. Argentinianul tocmai și-a prelungit contractul cu FC U Craiova, iar omul de afaceri din Bănie i-a fixat o clauză de reziliere de 8 milioane de euro.

Juan Bauza și Marius Croitoru au făcut pace

FC U Craiova a trecut fără emoții de Ripensia Timișoara, în playoff-ul Cupei României. Mulțumit de scor, Marius Croitoru a avut, totuși, probleme cu comportamentul unuia dintre cei mai importanți jucători.

Juan Bauza a fost extrem de nemulțumit în momentul în care antrenorul a decis să îl schimbe. În minutul 67, Croitoru a decis să îl cheme pe bancă pe argentinian, care avea un cartonaș și risca să fie eliminat.

Înlocuit cu Marquet, mijlocașul s-a îndreptat spre banca tehnică fără a da mâna cu antrenorul. Mai mult, a aruncat cu apărătorile în direcția acestuia.

La o zi după incident, cei doi au ieșit la antrenament zâmbitori. În plus, au făcut și o fotografie, semn că au îngropat securea războiului. Imaginea a fost făcută publică de contul de facebook al oltenilor.

Dorit de Gigi Becali, Juan Bauza a prelungit contractul cu FC U Craiova

Juan Bauza a suferit recent o accidentare. Imediat după revenirea pe teren, Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe omul adus de Mititelu de la Miercurea Ciuc.

Replica oltenilor a venit la timp: FC U Craiova i-a prelungit contractul cu 3 sezoane, iar clauza de reziliere a devenit una prohobitivă: 8 milioane de euro!

Ripensia Timișoara – FC U Craiova 0-4

Vlad Achim (‘9), Sidibe (’73), Ionuţ Zanfir (’76) şi Radu Negru (’89) au marcat în victoria obținută de olteni pe stadionul „Electrica” din Timișoara.

Ripensia: Toroc – Zamfirescu (’46, Ţiereanu), Lalic, Vidrăsan (’66, Morariu), Zimța, Piftor (’82, Ciurel), M. Ene (’66, Sofran), Fridrich, T. Călin, Gavra, Gladun (’73, Macriţchii). Antrenor: Roberto Ivan.

FCU: Gurău – R. Negru, R. Grigore, Paramatti, G. Enache, D. Albu (’46, Zanfir), V. Achim (’81, D. Croitoru), Baeten (’62, Sidibe), Chițu (’62, Bahassa), Bauza (’67, Marquet), Ganea. Antrenor: Marius Croitoru.