Gigi Becali s-a retras din cursă! Prețul cerut de Adrian Mititelu pentru Bauza l-a șocat pe patronul FCSB

Robert Zanfir 15.09.2022, 16:17
Gigi Becali s-a retras din cursă! Prețul cerut de Adrian Mititelu pentru Bauza l-a șocat pe patronul FCSB

Gigi Becali spune că a renunțat la gândul de a-l transfera pe Juan Bauza. Mijlocașul tocmai a semnat prelungirea contractului cu FC U Craiova, iar Adrian Mititelu i-a fixat o clauză uriașă pentru fotbalul românesc. Argentinianul este blocat în Bănie până în 2025.

Gigi Becali a pus brusc capăt freneziei transferurilor pe care a încercat-o în ultimele zile. Imediat după aducerea lui Billel Omrani, omul de afaceri a vorbit și despre „fructul interzis”: Juan Bauza. Între timp, argentinianul a fost convins de Adrian Mititelu să semneze prelungirea contractului. Nu oricum, ci cu o mărire substanțială a salariului, plus o clauză de reziliere de 8 milioane de euro!! „Nu sunt nebun”, a exclamat Gigi Becali.

Gigi Becali s-a retras din cursa pentru Juan Bauza, după ce Adrian Mititelu l-a convins să semneze prelugirea contractului

Patronul FCSB susține că nu mai este interesat de Bauza, în noile condiții. Totuși, omul de afaceri nu uită să îl laude pe jucător, dar și pe omologul său din Craiova.

„Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună.

E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno. Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt miliaone pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona.

Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Prima reacție a lui Juan Bauza după ce a semnat noul contract cu FC U Craiova

Juan Bauza le-a vorbit suporterilor olteni imediat după ce a decis să rămână la Craiova. Jucătorul adus de la Miercurea Ciuc spune că se simte acasă în Bănie și că își va duce și familia în România.

„După cum am vorbit cu patronul echipei, sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine. De când am venit la FCU Craiova am fost tratat foarte bine. Mă simt ca la mine acasă.

La momentul actual sunt concentrat doar pe echipă, să joc, să luptăm. Avem un obiectiv: să intrăm play-off. Avem o echipă mare și un antrenor pe măsură. Cred că putem reuși, și după ce ne vom îndeplini obiectivul, să ne luptăm pentru titlu. Sunt foarte fericit, sunt ca la mine acasă.

Pe lângă acest lucru, a venit și mama mea aici, urmează să ajungă și tatăl meu. Mă simt cu adevărat împlinit”, a declarat Bauza pentru pagina de facebook a FC U Craiova.

Bauza e atât de bun încât nu poate fi cumpărat în România. Clauza apărută în presă e o prostie. Nu mai poate juca în România, e prea bun pentru campionatul nostru. Are deja oferte,
Adrian Mititelu.