Fotografii rare cu gemenele lui Cristi Borcea. Cum s-a fotografiat Valentina Pelinel alături de Rania și Indira

Catinca Giosanu 28.08.2023, 12:45

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mândrii părinți a trei copii, fiul lor Milan și mezinele gemene, Rania și Indira, care pe 1 martie au împlinit patru ani. Fiul lor a fost conceput prin fertilizare în vitro, iar fetițele au venit pe lume în 2019. Fostul manechin a postat o serie de imagini cu copilele, iar fanii au fost extrem de încântați de ceea ce au văzut.

Cum arată gemenele lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a postat pe contul de Instagram imagini rare cu cele două fete ale sale. Fostul fotomodel și-a dus în weekend gemenele la Grădina Zoologică din Capitală și s-a bucurat împreună cu acestea de vremea frumoasă de afară.

Ele au vizitat animăluțele, s-au plimbat pe alei, s-au relaxat pe bancă și s-au fotografiat după bunul plac. Imaginile au fost postate de blondină pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare. Fanii au fost foarte încântați să le vadă pe gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel, mai ales că cei doi soți postează destul de rar imagini cu copiii lor.

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime

Valentina Pelinel, blonda care a renunțat la Cristian Boureanu pentru a-și uni destinul cu Cristi Borcea, a întâmpinat probleme în momentul în care și-a propus să devină mamă. Ea nu reușea să rămână însărcinată, astfel că a apelat la fertilizare.

Fostul manechin a preferat să facă fertilizare in vitro în România și a fost foarte mulțumită de toate serviciile oferite de medicii de la noi din țară.

Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate.”, a declarat soția lui Cristi Borcea, conform publicației OK!Magazine.

Urmăriți Playsport.ro și pe